Ahoj. Včera jsem byla na měření HCG. Jsem 16.den po KET a vyšlo mi 2865. Tak vysoký číslo mě překvapilo, vzhledem k tomu, že bylo zavedeno 1 embryo. V pondělí půjdu znovu na krev, ať vím, jestli to roste. Ale měla jste to třeba podobně? Pokud bych počítala těhotenství podle poslední menstruace, která začínala 25.11, tak jsem v 5+0 dneska. Tak nevím,jestli to odpovídá.
Ahoj, potichu gratuluji ☺️ Já byla na krvi vždy 14. den po KET. Po prvním jsem měla hodnotu přes 1800j - z něj mám dceru. Při druhém 456j..a to teda nedopadlo 😔
Takže Tvá hodnota 16. den po ket mi přijde úplně ukázková 🙂
Ukázkové
Vůbec se toho čísla nelekej. Já měla 14. den po KET HCG 3800 a bylo zavedeno jedno embryo. Vše dopadlo dobře. Teď čekáme druhé mimi, ale to už jsem na krev nešla, takže nevím, jaká byla hodnota teď.
Já třeba u syna měla 16.den přes 1000 něco málo. Teď jsem měla 16.den 989 a jsem ve tretim mesici.
Ahoj, mě zaváděli embryo 14.12., poslední menzes byla 24.11., takže dost podobně jako ty, těhu test pozitivní, ale na hcg jdu až 2.1., nechápu, proč mo neudělá gynekolog rovnou ultrazvuk. Příznaky nějaké máš?
Ahoj, jsem po KET 15 den a mám hcg 2507 =) myslím, že je to snad v pořádku, on ten rozsah hodnot jsem koukala, že je hodně vysoký...ale hlavně to podle mě takhle brzy nic moc neznamená... držím palce 🍀
@laxesis ahoj, mě dnes psali z kliniky, že výsledek hcg je pozitivní a že mi gratulujou, nicméně hodnotu mi nenapsali. Jako jsem šťastná. Snad to takhle bude vše klapat dál 😊. Držím ti taky palce.
Ahoj holky, já byla 8.12. na KET 5ti denního embryjka. 14dní od KET (22.12.) mi nabírali HCG -1470 jednotek. Jelikož se mi ale stává, že průběžně špiním byla jsem na kontrolním HCG včera 2.1. A výsledek 27050 jednotek 🤗 musím si počkat na UZ, který je plánovaný až na 9.1. kvůli srdíčku 🙏🏻♥️ UZ chci co nejméně, nechci prďolku zbytečně ozařovat kvůli mé netrpělivosti 🙂
@sandram123 ahoj, jak jsi dopadla? 🤗
@supina87 Ahojky, psala jsem výše komentář a na kontrolní ultrazvuk jdu až 16.1., do té doby se asi zblázním 😀. Ty seš o kus dál. Hlavně neonemocnět! Pracuji ve škole, hrůza. V říjnu a v listopadu jsem měla antibiotika, musela jsem ket odkládat.
@supina87 máš nějaké příznaky? Já teď třetí den jím jak žiravina, hlavně večer, úplně vlčí hlad. O prsách ani nemluvím a čůrat chodím často. Sem tam křeče do břicha a bolesti hlavy.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Být vámi už si počkám na utz. Ta hodnota v pondělí už vám moc neřekne. Podle me je to pěkná hodnota.