Ahoj holky,moc prosím o pomoc.Chodím do GynCentra v Ostravě a čeká mě KET.Bohužel moje mudr odešla jinam a převezme si mě doktor Čermák.Máte některá na něj nějaké recenze?
@stistko77 To mě mrzí😔.Já mám pouze jedno emrijko,takže mám opravdu strach.Sem už psychicky na dně.Snažíme se šest let.
@lucifervlkova my se snažili cca 10 let, posledních 5 let intenzivně.... Dotazy...a kdy už to bude, a kdy budeš vědět výsledky atd , mne doslova drtily .
😰 Nedokázala jsem si představit, že bychom neměli mít nikdy miminko 😖. Tak jsme požádali 2012 o adopci. A víš, jak nám to osud napsal? 😁...děti máme dvě, jedno osvojené a druhé bio ..Příroda je mocná 😆 Kdyby té cokoliv zajímalo, klidné napiš 😉
@stistko77 Jejda to mě mrzí😔
Příští tyden v pátek jedu do Ostravy a čeká mě s doktorem první schůzka.Trošku obavy.Pak mě čeká KET.Chci se zeptat,berou se nějaké léky před a po?
@lucifervlkova už si moc nevzpomínám, ale "po " jsem určitě něco brala. Neboj, Mudr ti vše řekne, popíše a určitě se ho zeptej na vše, co Tě zajímá 😉
@stistko77 Moc si přeju ať je to brzy za mnou
@lucifervlkova tak jak první setkání s Mudr?
@stistko77 První setkání mě čeká v pátek
Pokud chceš zůstat u doktorky Hlistove, nebo rakosove kagankove zkus reprofit ostrava. K MUDr.cermakovi bych nesla.
Je tam moc příjemný personal. To co jsem zažila v gyncentu. Nikdy vice
@berushe14 Jako super ?
@stistko77 Ahoj tak první setkání s mudr super.Uvidíme,co bude dál
Jako super co? Pro mě gyn centrum ne.
@lucifervlkova
@berushe14 Můžu vědět proč?
Nepříjemné sestry, sami Poláci a cizinci. Co mě tam drželo tak moje doktorka. Pak jsem šla za ni. No zkus si přečíst recenze na pana dr. Čermáka a gyn centrum cwlkove
@berushe14 Nějaký odkaz na něj?Tak Poláci mi opravdu nevadí a cizinci taky ne.Sou to taky lidi a pokud to maj u nás levněji tak dou.Já se taky dívám na ceny.Podle mudr.Čermáka mi paní doktorka nasadila špatnou léčbu.Tak nevím
@lucifervlkova koho jste měla? Za doktorka?
@lucifervlkova recenze jsou některé pozitivní ale více negativni. Stačí Zadat do googlu. Já ho osobně neznám. Ale je divné ze mu furt utikaji další doktoři.
@lucifervlkova ale pokud jde o ceny tak oni mají výhodu v tom ze IUI je 6xzdarma ale mají dražší IVF, kdežto reprofit má inseminaci 1500. A tu nejlepší IVF za 30000
@berushe14 Mudr.Hlistova
@berushe14 Ivf za 30.000 bez léků?
@lucifervlkova plus léky. Což je nějakých pět tisíc.. když sem se ptala v gyncentru tak ta sama je za 45000 plus leky
Moje doktorka (Rakosova) taky odešla...a to z důvodu, ze měla jiný názor na léčbu pacientek-to o něčem vypovídá.
@berushe14 Já platila 19.000 ivf+16.000 léky
@berushe14 Já ji neznam nedokáží posoudit
@lucifervlkova to mate to úplně nejzákladnější s prodlouženou kultivaci myslím ne?
@berushe14 Já mám zmrazené embrijko takže odejít s mudr stejně nemůžu.Musela by sem platit
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj,
Já k němu chodila taky, r 2012 ....u mne se bohužel nezdařilo (3 pokusy).
Co se týče pana Mudr.Čermáka, já byla spokojená. Na druhou stranu, nemám s čím porovnat.... Na fb ho taky chválí 😉 Do dalšího "pokusu" jsem nešla, nezvládla jsem to psychicky.
Tak přeji hodně štěstí 😉