Dobry den 🙂 Vybirame kam na asistovanou reprodukci. Podle komentaru na internetu zatim nejvic tihnu ke Gennet, Gest nebo Cube (Cube doporucila kamaradka) . Mate nekdo aktualni zkusenost? Budu rada za jakekoliv info...jsem "zacatecnik" 🙂 Diky moc!
Rozhodně Gennet..do Gestu jsme s manželem jezdili, ale několika neúspěšných pokusech a přístupu lékařů (hlavně jedné lékařky, která můj zdravotní problém vůbec neřešila a tlačila mě do dalšího IVF) jsme přešli do Gennetu a na 1. pokus u nich IVF vyšlo 🙂..přístup doktorů z Gennetu byl úplně jiný...lepší
Gennet je opravdu komplexní péče. Spokojenost největší, nemám nejmenší výhrady, zato doma dvě dcery, i díky nim.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@liliczech Vyzkoušela jsem Cube i Gennet. Oboje je fajn, těžko šlápnete vedle. Hodně záleží co už máte za sebou. My nejdřív byli v Cube. Jsou tam opravdu velcí profíci, příjemní lidé, velmi profesionální prostředí, nové přístroje, skvělé techniky. Mají různé techniky co třeba jinde nemají a výborné genetiky. Byla jsem tam velmi spokojená. První IVF, zmražení, KETy. Všechno v pořádku.
Potřeba přejít do Gennetu vznikla až po potratech. V Cubu jsem neměla pocit, že tomuhle tématu tolik rozumí. Nechtěli mi psát vyšetření a už nevěděli jak dál. Proto jsem přešla do Gennetu. Tam si dělají spoustu vyšetření sami, takže je klidně píšou. Mají obecně s genetikou a tak víc zkušeností, aspoň já z toho mám tento pocit. Nabídli mi genetické vyšetření co v Cubu vůbec nenabídli. Na druhou stranu, třeba s péčí před KET jsem byla v Cubu asi spokojenější. Tam jsem vždycky dostala vitamíny navíc, dostala jsem vytištěný plán, všechno se mnou probrali několikrát. V Gennetu mi jen poslali erecept s lékem a o lék na ředění krve jsem se musela připomínat, což by teda měli vědět, ale stane se. Každopádně oboje má spoustu PRO a maličko proti. Těžko šlápnete vedle.
Pokud máte pocit, že chcete hodně vyšetření, genetiku a tak. Tak běžte do Gennetu, tam vám je udělají ihned. V Cubu vám udělají jen ten základ a teprve když bude nějaký problém tak udělají další. V Gennetu je dělají automaticky. Pokud ale chcete spíš nové techniky v IVF, získání kvalitnějších embryí, příjemnější menší kliniku. (také třeba mnohem lepší parkování a dostupnost autem, což třeba pro mě bylo celkem důležité) tak bych zvolila Cube. Určitě se neseknete pokud si vyberete jedno z těchto dvou. A vždycky je můžete změnit.
Gest nedoporučuji, četla jsem na něj dost negativních komentářů, když jsem si CAR vybírala.