Gennet v Praze na Letné - Vaše zkušenosti?

alinea
30. zář 2014

Ahojky, rozhoduji se pro přechod do Gennetu Praha - Letná - budu moc ráda za vaše zkušenosti a postřehy.. Děkuji moc. 🙂

marcelinad
30. zář 2014

Ahojky, byla jsem tam na velkém vyšetření ve 12 tt u první dcerky a už se chystalo i na odběr plodovky, ale dr. zjistil že jsem ve špatném týdnu než můj gynekolog uváděl takže vzali znova odběry a na plodovku jsem nakonec nemusela. Byla jsem tam ještě asi 3 x na ULT a 2 x na 4D i teď při druhém těhu a spokojenost největší. Jsou tam opravdu profíci 🙂

pistalinda35
30. zář 2014

@alinea za me spokojenost nejvetsi, snazili se najit problem, lecit a hned z prvniho IVF mam miminko + 2 mrazacky.... Lidsky pristup, super. Chodime k Mudr. Brandejske. Screeningy take tam - spokojenost, odber choriovych klku dopadl take dobre !

missveru
30. zář 2014

Tak já tam byla na 4D ultrazvuku, takže takové sranda vyšetření - ale přístup perfektní, sestřičky milé, profesionální. Nebála bych se tam jít s něčím vážnějším.

janouskovaal
30. zář 2014

Byla jsem tam na geneticke konzultaci,odbery krve a mozna plodovka. Vybrali pro me to nejsetrnejsi reseni. Jdu tam i na velky utz a na sono srdicka. Muzu jen doporucit. Skvely pristup a moc hodní lékaři 🙂

moncakolarova
30. zář 2014

my tam taky byli, akorát jeden doktor na utz se mi nelíbil a dost mě znervozňoval, jinak v pohodě

alinea
autor
1. říj 2014

Ahojky, děkuji všem za příspěvky ! Mohu se optat, jak tam probíhá proces IVF ? Zda je pacientka stále u jednoho lékaře či se střídají ? Jak probíhá OPU - odběr vajíček ? Budu na dospávacím pokoji sama nebo je pacientek více pohromadě ? Může být manžel u ET ? Děkuju za postřehy 🙂

ovecky
1. říj 2014

Chodíme teprve druhý měsíc, já uplně nadšená nejsem. Jednak mi za tu dobu 3 lidi nezávisle na sobě řekli špatnou zkušenost, jednak se tam stále musím s něčím připomínat (ne, paní doktorko, to není folikul, ale cysta!!!!), mám pocit, že mají přelidněno a nezvládají lidský přístup. Taky nás dost tlačí do IVF. Připadá mi to tam dost jako továrna na peníze, už jsem tam byla u 4 lékařů a žádný mě nenadchl. Ostatní personál je milý. Jinak bych šla příště jinam. ☹

alinea
autor
2. říj 2014

@ovecky Ahojky, vítej 🙂 , jsem ráda za Tvoji zkušenost, Činí diskusi zajímavější. Určitě se najdou snažilky spokojené i nespokojené a je fajn být konkrétní 🙂

lorreine
2. říj 2014

Ja som tam chodila v roku 2011 a bola som maximalne spokojna do vsetkym. Prisli na problem a vsetko riesili s ohladom na nasu volu, nikto nas do nicoho netlacil. Najprv som chodila k panovi doktorovi Feldmarovi. Slovak a uzasny clovek. Po potrate so mnou pol hodiny rozpraval cez telefon a vysvetloval trpezlivo co a ako. Proste najuzasnejsi doktor celkovo. Potom odisiel na Slovensko a ja som bola u MUDr. Radky Jarosovej. Takisto uplne uzasna doktorka. Ja som teda bola spokojna velmi.

ovecky
2. říj 2014

Když chceš podrobnosti (ale nejsem lékař, tak je to vše pocitové): My jsme u Dr. Brandejske a jako je milá, ale když mi jeden den řeknou, že půjdu na kyretáž polypu a druhý den mi cpou injekce na podporu ovulace a objednávají mě IUI, protože si nepřečte jeden doktor zprávu od druhého, kam mě sám poslal, připadá mi to padlý na hlavu. U každého lékaře (např. genetika, jméno lékařky nevím) znovu opakujeme rodinnou anamnézu (proč? to tam nemají pc síť?), připadá mi, že to neumí s ultrazvukem - opakovaně mi nenašli to, co na Homolce okamžitě, lékař na hysterosonoskopii (taky nevím jméno) dost necitlivý, výsledek placeného zákroku (ne, že by mě tisícovka položila, ale z principu) na nic - opět jinde na obyčejném UTZ zjistili víc.
Kamarádka u stejné lékařky byla 6 let (tolik let se léčili, jestli vystřídala v G. i jiné lékaře nevím), marně. Řekla mi, že se jí vůbec nesnažili individuálně upravit nastavení hormonů. Na další kamarádce se tam někdo zaučoval (neřekli jí to) odběr vajíček a propíchli jí vaječník. Místo aby se omluvili, byli ještě nepříjemní, takže to "hnala dál" a víc tam už nešla.
Samozřejmě to může být vše náhoda a smůla, sama kvůli tomu od nich taky neodcházím, jen si dávám bacha, ptám se opakovaně, prostě bydlím skoro v ulici a nechce se mi zatím (my se snažíme "teprve" 20 měsíců) měnit lékaře. Chystám se teď snad na IUI, byť nás tlačí do IVF. Ještě čekám na výsledky po HSK a kyretáži. 🙄
Tak hodně štěstí, ať jsi spokojenější 🙂

alinea
autor
3. říj 2014

@ovecky Ahojky, děkuju za rozepsání 🙂 , jsem moc ráda za názory z obou stran... Věřím, že tam mají chaos a nezvládají nápor, chybí jim systém....např. já jsem teď na pořadníku na 170 místě a čekám, kdy na mě vyjde řada... tedy oopravdu nával pacientek a bez propracovaného systému a spolupráce to může vypadat přesně tam, jak píšeš...Přeji Ti hodně štěstí a držím palce ! 🙂