Ahoj 🙂 ráda bych tu založila fórum pro nás děvčata, který začínají v Gennetu v Praze 7 🙂 s přítelem se snažíme rok a půl, já bohužel před lety se zjištěnou endometriozou a mám za sebou dvě kyretáže ( dokonce jedno s tranfuzemi) kvůli sraženinám v dutině děložní. Včera jsme absolvovali první návštěvu v Gennetu, paní doktorka Hokerová, vzali nám krev na pohl. nemoce, vysvětlili, co se bude dít, teď mě čeká počkat do menstruace, druhý den dorazit k nim, vezmou krev (hormony), donést moč,. 3.7. přítel objednán na spermiogram, po menstruaci se objednám na den předběžné ovulace a budou zkoušet průchodnost k vajíčkům. A dál se uvidí...tak, mám tu taky někde někoho, kdo začíná od píky jako my? 🙂 Ráda bych si vyměnila názory, poznatky apod. 🙂 Děkuji 🙂
@ellena24 jééééé, tak to moc gratuluji 🙂 paní doktorka mi přišla sympatická, takže vidím, že je i šikovná 🙂
@agggnes1989 jojo byla moc fajn 🙂 zákroky mi pak dělala Jarošová a Černý a oba taky moc fajn 🙂
Ahoj,první návštěva 9.6. odběry krev, moc a spermio máme za sebou a teď sem byla v pondělí na krev při ms. 30.6. jdeme na konzultaci a utz na možnou ovu. Jinak nemám vejcovody, 2x mimoděložni,takže uvidíme kdy začneme s hormony a pak odběr vajíček a následný ET.
@pecenacek tak to už máte pěkně za pár, budu moc držet pěsti, ať to vše vyjde 🙂 já teď čekám až přijde MS, abych se vydala na odběry
@agggnes1989 no podle ostatních to bylo na půl roku nebo déle,tak nevím.u nás to zatím bude skoro měsíc? 😂 tak sem zvědavá,co nám tedy řeknou 30.6.?
@pecenacek tak máš pravdu, když jsem se tam objednávala, všichni mě strašili min.3měsíční dobou a oni mě objednali vlastně skoro za 14dní 🙈 prosím Tě a můžu se zeptat...ten spermiogram...jak to chodí? 😀 jde tam sám nebo tam můžeš s ním? 🙈😀
@agggnes1989 jde tam sám.ja osobně sem počkala venku a za chvilku byl zpátky.Kdyz je objednaný jen partner, ani tě nahoru nemusi nepustit kvůli Covid.
@agggnes1989 tak jak pokračujete?mě čeká zítra opu,mám trošku nerviky z té narkózy 😢 stimulaci sme dali v poho.
@pecenacek Tyyy jo, už takhle rychle? 🥺 A můžu se zeptat, co testy, našli Vám něco? My vlastně dopadli dobře, přítel dosti plodný 😃 a já taky v pořádku, jen nám našli nějakou urologickou bakterii v moči, takže jsme teď dobrali antibiotika. Teď v pondělí mě čeká test průchodnosti, ale bohužel mi vyšly špatné testy na gyndě z cytologie, už podruhé od začátku roku mají podezření na HPV virus, takže jsem objednaná do nemocnice až na 22.9.🙄 Tím pádem se musí čekat, až jak to dopadne a pak se teprve bude zase něco dít, doktorka v Gennetu mi řekla, že by bylo fajn, kdybych byla čistá 🤷🏽♀️ každopádně neboj, určitě to bude dobrý 🤗 moc budu držet palečky 🙏 hlavně, ať vše dobře dopadne 🙏
@agggnes1989 u nás testy dobrý,ale ATB sme brali taky.nasli nám chlamydie a já měla zanet děložního čípku, teď už přes 2h čekáme na odběr a já už sem hrozne nervózní.pak se uvidí kolik jich bude a kdy se bude zavádět.
@pecenacek tak držím pěsti, ať jich není málo, ani moc 😁🙏❤️ všechno dobře dopadne, musíš věřit 🙏 i když vím, že je to na palici 😔 ale to dáš 👍🏼🤗
@pecenacek ahojky, tak vše v pořádku? 🙏
@agggnes1989 ahojky,odběr 14 folikulů 13 vajíček, oplozených 11,zítra budou volat kolik se vyvíjí a v sobotu transfer 😉
@pecenacek no, tak to je myslím super zpráva 😊 tak držím pěsti, ať se vše dobře vyvede 🙂
@agggnes1989
Pořád máme 11 i když sem se nějak dopocitala 10
2x 8.bun, 4x 7.bun, 1x 6.bun vše jedničkové. A pak 3x 5.bun. dvojkové protože jsou menší asi posledni oplozené a transfer snad sobota cca 12h a samo sem se zapomněla zeptat kdy budou mrazit.
@pecenacek tak super, to vypadá dobře 🙂 a nějaké bolesti nebo jak Ti je?
Ahoj, je tu někdo další ?
@agggnes1989 ahojky tak cekam na 17.8. až pojedu na krev,jestli se to uchytilo.jedno mi dali a 4 máme v mrazacku. 😉 Co ty?
@obla imuno ano a rovnou i ATB sme měli,na genetiku nás nehnali,protože není nic v naší anamnéze,aby se dělala,ta prý trvá cca 14 dní.jinak od první konzultace 9.6. až po krev pro hCG hormon 17.8.u nás jediný problém,že sem během půl roku měla 2x laparo pro mimoděložní a tím padem nemám ani jeden vejcovod a není tedy přirozené cesty pro mimi.
@pecenacek super, tak to mám radost i za Tebe 🙏😊 já teď stojím na mrtvém bodě, průchodnost čistá a čeká mě jen to vyšetření u nás ve městě v nemocnici na ten hpv virus, ale to až 13.10. Tudíž do té doby v gennetu nic dělat nebudou, dokud to nebude čisté. A při té průchodnosti jsem se dozvěděla, že má doktorka Hokerová dlouhodobě marodi, tudíž mě musí potom dát k někomu jinému 🙄
@pecenacek jinak nebýt toho hpv, tak už začínáme s inseminací, hold budeme doufat, že to bude v pohodě a skočíme pak rovnou na tu inseminaci, jelikož u nás žádný problém nezjisten 😊
@pecenacek ahojky, tak uběhlo už spoustu času, jak si dopadla? 😊 Doufám, že se uchytilo a vše je v pořádku 😊
@agggnes1989 ahojky, no tak už sem 25+5tt podle vahy 1040g Mimi 27+5tt. Čekáme Elinku. Včera 3D konečně něco a manželem. Jinak ho nikam nepustí. Kopání od 1.12. její časy 23h a 4h, už sem se 3mesice nevyspala, křeče do kyčlí, jak spím nehnutě. A pridavam i foto modelky. No a co ty? Povídej 😀😉
@pecenacek no, tak to je úplně skvělý 🥳 to mám obrovskou radost 🥳🥳 jméno Elinka je boží 😍 ten covid je hrozná situace, je to na prd, všude sama, žádný doprovod 🙄 a s tím nevyspáním, to Ti teda nezávidím 🙈 ale snad se to zlepší 🙏🏼 já celý půl rok lítala po doktorech 🙄 testy na Hpv vyšly špatně, vážné přednádorové onemocnění, paní doktorka od nás z nemocnice z Kladna mi zavolala a pomalu mi sdělila, že zítra umřu, že je nutná operace a posouzení jak moc je to vážné. Rozhodla jsem se tedy jít jinam, že se tady operovat nenechám a zavolala na Vinohrady. Tam mě přijali a pan doktor se upřímně zasmál. Bylo mi řečeno, že zas tak vážně to nevidí, že změny na čípku tam jsou, ale nevidí to tak špatně. Taky mi bylo řečeno, že žádná operace nepřichází v úvahu, že pokud by se provedla, plastika čípku by se nemusela povést a mohla bych přijít o celou dělohu, v nejmenším případě bych potrácela. Takže mě pak doktor propustil zpátky do Gennetu, s tím, že se můžeme pustit zpět na oplodnění a jen s podmínkou, že každé 3 měsíce budu dojíždět na Vinohrady ke kontrole. 🙂 Takže to naštěstí vše dopadlo dobře. 🙏🏼🙂 Takže v Gennetu jsem dostala novou doktorkupaní Vykysalou, ta moje dřívější už tam nepracuje. V pondělí jdu na ultrazvuk kvůli ovulaci a hned po ní bychom měli jít na první IUI. 🙂 Moc šancí tomu tedy nedávám, co jsem četla tak procenta úspěšnosti jsou nízká, ale za zkoušku člověk nic nedá. 🙂
@agggnes1989 no ty jo. My sme covidem prošli, na jednu stranu sem ráda, že na začátku těhu. Koukám, že zbrklý doktoři jsou všude. Tak hlavně, že je to ok a já budu držet palečky. Vykysala byla myslim u odběru vajíček, taková milá paní doktorka. Já se teď připomínám pořád doktorovi co mě má na starost a můžu ti rict, že sem trošku nervózní. Vůbec si věci ke mě nepamatuje. Mam protilátky v krvi a má Mimi a mě hlídat od 24tt, ale testy na krev mám na 30.tt a ještě se cítil dotčeny, že sem tam stála dokud si malou neprohlédl víc a mě nenapsal zadanku na krev.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj na podzim jsem začala chodit k paní doktorce Hokerové a teď už čekám na první ultrazvuk 😉 tak držím palce 👍👍