Gennet a IVF. Podobná zkušenost a nakonec to vyšlo?

lucipir
5. říj 2021

AHoj, s přítelem jsme už dvakrát zkusili IUI a bohužel to nevyšlo. Příští týden bych měla zkusit ještě jeden pokus a pak přemýšlíme o IVF. Stalo se některé z nás že 3 pokusy IUI nevyšly ale nakoenc se zadařilo s IVF.. Začínám malinko už propadat panice :( Přítel má spermiogram na jedničku spíše je u mě problém že mám endometriózu :(. Díky

merope
5. říj 2021

Já byla na IUI tak odhadem skoro 10x. Při IVF mi přišlo, že vajíčka moc nefungují. Takže máme darované oocyty a příští měsíc se z "mrazáků" budu pokoušet už o sourozence.

Ale nemám žádný viditelný problém. I to, že vajíčka moc nefungují jsem prostě usoudila z toho, že za 4 cykly jsem měla 1x blastocytu a 2x třetí den ET dvou mrzáčků.

majili
5. říj 2021

@lucipir 3x jsme byli na IUI a zbytecne, protoze mi pak vyslo, ze mam protilatky proti spermiim a vyslo nam prvni IVF respektive nevysel ET, ale hned v dalsim mesici KET z prvniho IVF.

squezy
5. říj 2021

@lucipir my měli 3xiui a pak první ivf a to vyšlo hned poprvé. Neztracejte naději a jděte do ivf. Neni cas ztrácet cas a stojí to pak za to 🙂

zuzekk
5. říj 2021

3x nebo 4x IUI a 2x IVF jinde, zkusili jsme pak jít do gennetu, chystali se na IVF, a v mezičase frkli IUI, a poklad je na světě. Takže těžko říct, co je lepší, jistější..

azby
9. led 2022

@lucipir u nás IUI nikdy nic a ET hned na poprvé máme nádhernou dokonalou dcerku.