Ahojky, máte někdo zkušenosti s genetickými vyšetřeními v Repromedě Brno? Je pravda, že se tam tím více zabývají? Děkuji
@sandra7777 Já tam byla před cca 2 roky, takže to nemusí být aktuální, ale genetické vyšetření spočívalo v odběru krve obou partnerů plus pohovor se zakreslením rodinné anamnézy. Toť vše. Přestože máme v rodině vrozenou vadu (ale ne fatální), nic víc se nedělo. Nezdálo se mi, že by to bylo v něčem podrobnější, než jinde...
Tak to my jsme si to přímo vyžádali, chtěli jsme řešit konkrétní problém a vlastně jsme se pro ni i kvůli tomu rozhodli a vážně nám tam pomohli. Však můžeš si tam jen zavolat a uvidíš, co ti řeknou, co pro tebe budou moct udělat, za konzultaci nic nedáš 🙂
ahoj, mojmu partnerovi v Repromede minuly rok zistili chromozomalnu translokaciu (takze sme museli podstupit ivf s PGD- ja som este k tomu potrebovala darovane oocyty). Cely pokus stal strasne moc penazi a na zaver nemali jedine zdrave embryo. Pristup dobry, vysledok katastrofalny. Ked sme potom presli do Heliosu a urobili rovnaky cyklus (darovane vajicka+ PGD), ziskali 4 zdrave embrya. Za mna Repromedu nedoporucujem, postarali sa nam iba o fakturu na horentnu ciastku a obrovske sklamanie.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zdravím, já mám teď čerstvé a moc dobré zkušenosti s Repromedou, genetikou se tam hodně zabývají a jsou to opravdoví profesionálové, nemohu si je vynachválit, už teď mi moc pomohli. Navíc je to takové uklidňující prostředí a všichni jsou hrozně ochotní. Takže za mě správná volba.