Ahoj všem maminkám, snažilkám a těhulkám. Tuhle diskuzi zakládám už z naprostého zoufalství. Stimuluji před našim 2. IVF. ve čtvrtek náš nejspíš čeká odběr vajíček. Od včera jsem už ale na úplně nejspodnějším dně. Moc tomu nerozumím a hlava mi to nebere, při 1. IVF jsem sice byla taky unavená, ale teď je to opravdu extrém. Ta psychika je samozřejmě něco s čím se počítá, ale fyzicky je to opravdu katastrofa. Jsem pořád v neustálé křeči (úzkosti), pořád brečím, nervy na pochodu...Fyzicky to není o nic lepší. Vaječníky dávají o sobě hodně znát, bolí. Horší ale je, že jsem absolutně bez energie. Mám závratě, nejsem schopná pořádně nic udělat, spím třeba do 2 odpoledne, ale nevyspím se. Nic mi nechutná, ze všeho mi je na zvracení. Mám pocit, že se za chvilku zblázním a nedokážu si představit jak to ještě 3 dny zvládnu. Vůbec nevím co dělat, abych se cítila líp. Zítra máme 1. výročí svatby a já si to nejspíš ani vůbec neužiju :( Nemluvě o tom že potřebuju ještě pondělí - středu fungovat v práci, pracuji s lidmi a na celkem zodpovědné pozici a vůbec nevím jak budu schopná mluvit natož řešit nějaké důležité situace. Nemluvě o tom, že se bojím sednout za volant. Asi to píšu abych se vypovídala, případně jestli to některá taky tak máte nebo měla jste uvítám každou radu. 😵😴😖😔😢
@vvercatkoo no ... já jsem oficiálně invalidní důchodce v tuhle dobu na pracáku, pracuji (pomáhám) v manželovo firmě a tam si teda nemocenskou jakoby nevyberu ... můžu se na to v podstatě vykašlat a nechat to na manžela a kolegy ale jelikož v tom mám svůj pořádek a řád jako ženská tak se bojím že by to dopadlo katastrofou :/ už tak mám šílený nervy z toho že to za mně vezmou ve čtvrtek :/ Koníčky mám taky, ale v takovém stavu opravdu na koníčky nemyslím :( Dnes jsem vstala ve 2, uvařila jsem "oběd", vyprala a pověsila 2 várky, trochu poklidila a jsem úplně KO :( tyjo 8 krát to u nás nehrozí :-O jseš teda silná ženská, to obdivuji...držím palečky ať jsou tam // 🙏
@515ka děkuji, my se nevzdavame. Tobě držím taky moc pěsti, ať to dobře dopadne 🙂
@515ka ahoj, já stimuluju na první IVF. Zítra UTZ a ve středu snad odběr, pokud to zítra dobře dopadne.
Přiznám se, že kromě bolestí a toho, že nesnáším injekce, tak musí píchat manžel si to vlastně celé užívám... bolesti vaječníků jsou docela velké,ale zvládám práci i koníčky celkem dobře.
Unavená jsem, ale ne nijak extra. Jsem hodně překvapená z toho, jak to celé "dobře zvládám".....
Ahoj, je to těžké. My jsme si taky prošli peklem. První pokud IVF v r. 2006, otěhotněla jsem až v roce 2010 a u druhého těhotenství, také z IVF jsme přišli o dvojčátko, do toho všeho manžel přišel o práci a byli jsme na všechno sami, ani rodina nepomohla. Ale zvládli jsme to 🙂 Moc držím palce, ať je brzy líp!
Nedá mi to, abych nereagovala na tento příspěvek. Nebudu tady psát, že chápu jak se cítíte, protože si to vůbec neumím představit. Máte můj velký obdiv a chci Vám holky jen popřát hodně moc síly a štěstí!!! 🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@515ka ahojky, to mě moc mrzí. A nepřemýšlela jsi o nemocenské? Nikdy jsem takove problemy jako ty neměla až na ty bolesti břicha. Já mám za sebou už osmý pokus, nikdy jsme neměli ani na zamražení. Při sedmém nedošlo ani k ET. Teď jsem na čekačce na //. Mám docela dost koníčků, tak se snažím na to nemyslet. Jinak jsem už skoro rok na nemocenské. V práci bych to psychicky nedala