Ahoj. Ráda bych prosím získala aktuální informace o pobytu ve Františkových.
1) Můžete mi prosím doporučit, které ubytování je dobré a které naopak ne? A jaký typ ubytování je hrazený od pojišťovny (počet osob na pokoji, koupelna apod.)? A jestli jste si některá doplácela za nějaký nadstandard?
2) Byla jste některá v lázních po stimulaci a odběru vajíček a těsně před KET? Nebo je lepší jet před celým procesem IVF?
Děkuju!!!
Děkuji 🙂 ... Ty procedury mi asi určí oni ne? Nebo si můžu vybrat?
A máte některá zkušenosti s dvoulůžkovými pokoji? Raději bych nedoplácela tolik peněz 🙂 Děkuju za info 🙂
A který hotel s dvoulůžkáčem vybrat byste některá doporučila? Nebo je to jedno? 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je to už pár let. Co jsme ve FL byla. ´Myslím na křížek. A vždy jsem byla spokojená. Znám hotel Adler, Pawlik a Monti. všude je tam fajn. V Pawlikovi jsem byla loni v říjnu a letos v červenci jedu opět. Tam je mnoho jednolůžkových pokojů.
Jela jsme tam po dvou nezdařených IVf a 1x po KET. Hned dva měsíce po návratu jsme otěhotněla. Sice díky IVF, ale tehdy se zadařilo ihned. Měla jsem hlavně gynekologické procedury. Slatiný vaginální tampon, vaginální irigaci, plynné lázně, slatinu, uhličku, perličku, skotské střiky, léčebný tělocvik atd.. Dr jsem měla Kozmu. Vždy to bylo ok. a těším se tam nyní už znovu.
Držím palečky.