Nejedete někdo náhodou do lázní v lednu 2019. Já jedu od 6.1. do 27.1.2019 do hotelu Pawlik, tak doufám, že tam nebudu sama 🙂
Jinak hotel Pawlik má v tomhle termínu slevu na pobyt ve výši 50%, takže kdo může, ať rezervuje.
Ano, poprvé, dneska jsem potvrdila termín, zítra to jdu oznámit v práci. To bude radosti! 🙂 Ty jedeš taky poprvé?
7 iui; 3 umělá oplodnění; diagnostickou laparoskopii, která zjistila mírnou endometriozu; 4 roky snažení; cvičení Mojžíšové; čínskou medicínu; imunologii; čtvrt roku na prednisonu a to jsem možná ještě něco zapomněla 😀 a je mi 34
@lenkakn Tvl....pardon....tak to je taky dobrej narez 🤤 Ja 2x IUI, 3x IVF, jeden nedokonceny nativ a jeden nativ dokonceny ted v listopadu. Jeste mam par dni do testu (v sobotu), ale bohuzel vysledku neverim, takze pocitam s tim, ze jedu do lazni, protoze bude zase negativni. Mam PCOS, pritel horsi spermiogram. Je mi 32, snazime se pres 3 roky. Taky jsme zkusili kde co, bohuzel zatim nic. Jeste jsem ty // ani jednou nezahlidla. Tak musime verit, ze lazne budou to prave a potom to snad vyjde 😊
@lenkakn Tak aspon ze uz to vedi v praci a je v praci klid. Ja jsem zvedava na sefku, jak to event. vezme. Ale snad to bude taky v klidu. Uz musi neco asi tusit.
Nam jednou taky doktorka rikala, ze bychom mohli zkusit darcovske spermie (pak treba i vajicko). To jsme zatim zamitli. Myslim, ze toho nemame tolik za sebou, abychom takhle uvazovali. Mame za sebou imuno (celkem ok, jen jsme prelecili protilatky proti spermiim), na genetice vse ok. Tak uvidime, po laznich chceme jeste jeden nativ, pak kdyztak posledni IVF na pojistovnu a pak se uvidi. Jako nezatracujeme myslenku darcovskych spermii nebo vajicka, ale az casem. Kdyby clovek vedel, kde je problem 😕
@lenkakn Jsem ze Zebraka u Berouna. Takze cca 1,45 hod. cesty. Odkud jsi ty? No resim, jestli si mam dojet sama autem nebo me tam ma hodit pritel. Ja bych prave chtela,aby tam za mnou jednou prijel i na prespani. A honit ho tam na privezeni, jednou na navstevu a pak na odvoz se mi taky nechce. Ale ono i to parkovani je pekne drahe. A taky zalezi, jestli tam auto vyuziju na nejake vylety a tak. To jeste promyslim. Chtela bych ten pobyt brat trochu vic sportovne....hodne plavat a vezmu s sebou asi i boty na beh 😊 Tak treba ani na nejake vzdalenejsi vylety nebude moc casu 😕
Ahoj, já jsem teď s manželem na dovolené ve Františkových Lázních a chci si zažádat o svoje, po všem, co mám za sebou. Jak dlouho vám trvalo než to schválila pojišťovna ? Jdu v prosinci na prevenci ke gynekologovi, tak to s ním chci probrat. Ráda bych jela v březnu, ale nevím jestli je to reálné
@nita1984 Ahoj, urcite to realne je 😉 Ja mela trochu natahovani ziskat papir od gynekolozky, ale ja prestupovala k nove, takze to bylo tim. V patek jsem si jela vyzvednout doporuceni, ve ctvrtek dalsi tyden sla k prakticke na vypsani zadanky. V patek dopo jsem si volala do hotelu a zamluvila termin a jeste ten den to nesla na pojistovnu. A dalsi tyden ve St mela od pojistovny sms,ze mam schvaleno. Takze od ziskani papiru od gyn. po schvaleni pojistovnou to bylo celkem 12 dni. 😊 A na pojistovnu jsem to uz davala s terminem, ktery jsem si uz domluvila s hotelem, proto si asi pospisili. Takze urcite to realne je 👍
@veeev nene, já mám taky VZP. Aktuálně je tu manžel jako pacient (má to na záda, dělá v riziku, vynucené polohy a tak.) Já jsem tu jen jako doprovod a občas si nějakou proceduru dopřeju jako samoplatce. Ale ráda bych právě v březnu na kompletní léčbu té své šíleně neplodnosti 😥😥😥
@nita1984 Tak to je taky mazec. Mi rekni, ze nekdo si jednou uzije a otehotni (treba kamaradka, rekli si ze si udelaji druhe ditko, jeden sex a hotovo 😔). O me jsi asi v predchozich komentarich cetla (2x IUI, 3x IVF, 1x nedokonceny nativ a 1x dokonceny nativ). U toho posledniho nativu cekam ted na vysledek, bohuzel tomu moc neverim, tak pocitam s laznema. Zitra budu testovat,ale boli me bricho na MS. Jinak my bohuzel nikdy nemeli nic k mrazeni. I kdyz odebrali treba 12 vajicek,tak postupne odchazela po oplodneni a stezi zbylo jedno. Taky nevi, co s nama.
@nita1984 No hezky. Je to fakt na palici. Zavidim holcinam, kterym vysel hned prvni pokus nebo IUI. Nebo spis ktere tohle nemusely ani podstoupit. Ja si taky predstavovala, jak otehotnim krasne prirozene,pro vsechny to bude prekvapeni. Ted uz dost lidi vi, co podstupujeme,protoze ty reci kolem me ubijely....kdy budete mit deti, uz vam je dost. Jsem zvedava, kdy ten nahore uderi 😁 Snad se vsechny brzo dockame 😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já jedu 13.1. na dvoulůžák do hotelu Luisa 🙂