Jsem po prvním ET ráda bych věděla jak jsou na tom ostatni s těhu testama a jak vám vyšla krev ať už pozit, či negativní.. Je mi 27. a moje diagnóza je neplodnost spojená s anoulací a PCO... 🙂
Bojím se biochemického těhu :-/
@paolapou prestan sama sebe desit, necti silene pribehy na internetu a uvidis ze bude dobre. mas krasne dve carky takze tam je miminko a jinou moznost si nepripoustej. vim jak ti je mam prvni dite taky z IVF a ja zacala cca 5 den dost spinit tak jsme uz necekala ze to vyslo apak se zbytecne nervovala. bude to znit trochu drsne ale pokud to ma nedopadnout tak to tvoje nervovani sledovani a sileni nevyresi, takze si uzivej dvou carek na testu a zbytecne se nenervuj to miminku neprospiva.
nervozita obě i mimnku neprospívá.Užívej si to.A uvidíš jak to vše dopadne.Držím palečky a hod se do klidu. 😉 😉 😉
Biochemicke vypada jinak. Mela jsem to dvakrat. A sila carek sla v opacnem poradi - tedy slabla. Tobe to hezky zesililo! Hlavne se nenervuj! Drzim palcr!
🙂,jé holky děkuju za útěchu, jsem hroznej plašan 🙂 hrozně bych si přála aby to všechno dopadlo dobře 🙂
@paolapou to je jasne! Zatim neni k panice duvod. Na tom poslednim testu je carka jak vino!
No já mám strach hlavně kvůli tomu, że mě hrozně bolí prsa a i břicho... Nepříjde mi to normální...
@paolapou Já teda vidím miminko 🙂 Prsa v těhotenství prostě bolí, rostou 🙂 Stejně tak břicho, kvůli děloze. Hlavně buď v klidu, vypadá to nadějně 🙂
No mě výsledky dopadly skvěle 🙂 ale zas se bojim aby i za 14. dní bylo vidět na utrazvuku miminko s bijící srdíčkem, těch hrozných zkušeností je strašně moc :-/
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na krvy jsem ještě nebyla ale cítím hrozné bolesti prsou, podbřišku a v zádech podobně jako před periodou...