Zdravím všechny maminky,můžete mi ríct,co vše se hradi?Pry hormo,paro a co ještě a zhruba v Sanusu v HK,co ještě?
A je pravda,že když mám své děti bez umělého,že mi umělé nezaplatí?
co si pamatuju u svého bratra, tak ti první tři pokusy neplatili, poté už ano a bohužel to není levná záležitost
Ma zkusenost je takova, ze jsem mela leky, ktere hradi pojistovna (veskere) , PK zdarma a platila jsem jen 6000 za ICSI, chodime CAR Apolinar... Jinak nam bylo vse hrazeno, jen jsem neco doplacela v lekarne za Utrogestan, ale to si ani nepamatuji, byla to zanedbatelna castka.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Na to, aby Vám umělé op. zaplatili musí to dávat na schválení zdrav. poj. a je pravda, že k tomu musíte mít nějáký zdravotní důvod (buď vy nebo váš partner). Po schválení pojišťovnou si hradíte dávky hormonu a peru, každá žena potřebuje jiné množství, tudíž i cena se liší. Dále pak odběr vajíček pod anestezii a pak co budete chtít dále s embrii dělat, zamražení, ICSI, prodloužená kultivace. A to je asi tak vše, ještě dostane po odběru léky, ale to už je malá částka. Pak záleží na tom, jeslti se to povede z nezamraženým embriem, když ne a máte zamraženo tak se dál platí rozmražení a zavedení.