Ahoj,najde se někdo, kdo sem chodil do centra a stal se rodičem?? jaký je tam přístup a kdo zde byl na inseminaci??
@berblin a kam jste přešli?? tak jsi i otěhotněla??
@marenka244 po 12 letech se nám povedlo otěhotnět přirozeně. Prošli jsme (nepočítaje olomoucký Fertimed) 4 další centra. 2 v Brně - Reprofit a Reprogenensis a 2 v Olomouci - ve FNOL a IVF Clinic. Každá klinika působila jinak, měli trochu jiný přístup, pokaždé se něco málo povedlo, ale nikdy se mi nepovedlo donosit zdárně miminko až do konce. Pokud nechcete jezdit do Brna, tak obě, jak FNOL, tak i IVF Clinic, jsou fajn. Fakultka je klasická neosobní nemocnice, levnější, ale znám spoustu párů, kteří tam byli úspěšní. IVF Clinic - soukromá, o něco dražší, mnohdy zkouší nové cesty, přístup je opravdu takový skoro až rodinný. I když mi nepomohli, tak jsem tam zůstala a chodím tam na klasickou gyndu.
Zdravím a asi nepotěším. Já tam chodila před cca 8 lety a spokojená jsem nebyla a za sebe nemohu doporučit. Podstoupila jsem tam dvě IVF (neúspěšná) - vůbec nezjišťovali co mi je, pro mě nepříjemné prostředí - neosobní. Teď jsme se rozhodli pro 3tí IVF a raději jezdím do Brna. Takže tak 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já tam byla pouze na první konzultaci. Bylo mi řečeno, že ženská musí být pořádná samice, aby otěhotněla a s touto asi dobře míněnou větou, jsme se rozloučili a šli jinam. Jinak v mém okolí neznám nikoho, komu by pomohli. Ale třeba se někde někdo najde.