Ahoj zajímalo by mě jestli je zde někdo komu v eurofertil ov zavedli 3 embrya? Nepoucujte me o rizicich vicecetneho tehu a bla bla....cetla jsem diskuze a holkAm normalně zavedli 3 a tak mě zajímá jestli je zde někdo z eurofertilu, neboť tam docházím a po kolik tam vůbec embryjka mrazí? Děkuji👌🏼
HOlky, taky chodím k MUDr. Jarošovi. Snažíme se dva roky, z toho 2 potraty, ani 6x IUI nevyšlo a ted v pátek jdeme na první vstupní konzultaci ohledne IVF.
Ja mam PCOS, přítel spermio ukázkové
Hematologi, imunologii i genetiku mame zasebou. Jen genetikem doporučena genetika emryí, kdyby na IVF došlo.
.normálně tomu mému doktorovi už vůbec nerozumím dneska už jsem dostala menstruaci a na ultrazvuk mám jít kolem 20. dne cyklu a od 16. dne cyklu bych zase měla začít jíst utros nebo divinu abych dostala menzes a on prostě nic mi nedal tak já mu nerozumím co si mám myslet...Jsem z toho jak alenka v říši divu fakt ...tez chodim k jarosovi :(
@verajan
@biedronca
Neznám vaše důvody, proč chcete zavést 3 embrya, samozřejmě je to jen vaše věc. Ale obávám se, že žádné kvalitní centrum to dnes neudělá. Myslím, že v prvních 2 cyklech se dokonce preferuje zavedení pouze 1 embryjka, zvlášt pokud to jsou kvalitní blastocysty.
@marketaryzi Mě osobně odradila od transferu více embryí informace, že zanikající embryo produkuje látky, kteté můžou způsobit i "odchod" toho zdravého uhnízděného. Ale napotřetí jsme už taky dali 2 a z tohoto cyklu máme starší dcerku. A pak se v tom vyznejte....
Tři najednou???? Ne.. Z eurofertil jsem odešla a nebyla jsem sama a jsem ráda.. Dojizdela jsem sice 80,90km do Olomouce a vyplatilo se to.. Jiný přístup ze zdravotního hlediska, rychlost a možnost podstoupit bezplatnou studií díky které čekám jednovajecna dvojčata.. Což je ale náhoda 😀a hned na první pokus.. Ve fertilu tahali akorát peníze, a po roce na mě zkoušeli, že jsem nezaplatila jet, tak to byl konec..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lucajde ahojky já jsem z Eurofertil 😊teď jdu na KET, mam zmrazené 3 embryjka 😊 ale budu dávat jen jedno chtěla jsem dát dvě, ale nakonec dáme jedno jelikož po diskuzích zde a jinde jsme se rozhodli dát jedno ať máme ještě pokusy kdyby nám nevyšlo... Je přeci jen pravda že aspoň zbyde nějaká záloha. 😊