Eurofertil OV - transfer 3 embryií

lucajde
11. únor 2019

Ahoj zajímalo by mě jestli je zde někdo komu v eurofertil ov zavedli 3 embrya? Nepoucujte me o rizicich vicecetneho tehu a bla bla....cetla jsem diskuze a holkAm normalně zavedli 3 a tak mě zajímá jestli je zde někdo z eurofertilu, neboť tam docházím a po kolik tam vůbec embryjka mrazí? Děkuji👌🏼

verajan
13. únor 2019

@lucajde ahojky já jsem z Eurofertil 😊teď jdu na KET, mam zmrazené 3 embryjka 😊 ale budu dávat jen jedno chtěla jsem dát dvě, ale nakonec dáme jedno jelikož po diskuzích zde a jinde jsme se rozhodli dát jedno ať máme ještě pokusy kdyby nám nevyšlo... Je přeci jen pravda že aspoň zbyde nějaká záloha. 😊

lucajde
autor
13. únor 2019

@verajan tak my mame zmrazenych cca 15 embryii...ke komu chodis?

verajan
13. únor 2019

@lucajde tak to je nádherné já myslím, že lékař Vám to nebude rozmlouvat když chcete 3, tak 3 😊 kolik jste měla oocytu odebranych celkem? Chodím k Dr. Jarošovi.

biedronca
18. únor 2019

HOlky, taky chodím k MUDr. Jarošovi. Snažíme se dva roky, z toho 2 potraty, ani 6x IUI nevyšlo a ted v pátek jdeme na první vstupní konzultaci ohledne IVF.
Ja mam PCOS, přítel spermio ukázkové
Hematologi, imunologii i genetiku mame zasebou. Jen genetikem doporučena genetika emryí, kdyby na IVF došlo.

verajan
18. únor 2019

@biedronca já jdu v pátek na KET 😉 k MUDr. Jarošovi ☺️, taky máme veškeré výsledky dobre ☺️, už se taaak těším 💕věřím že už to dobře dopadne 😊

lucajde
autor
18. únor 2019

.normálně tomu mému doktorovi už vůbec nerozumím dneska už jsem dostala menstruaci a na ultrazvuk mám jít kolem 20. dne cyklu a od 16. dne cyklu bych zase měla začít jíst utros nebo divinu abych dostala menzes a on prostě nic mi nedal tak já mu nerozumím co si mám myslet...Jsem z toho jak alenka v říši divu fakt ...tez chodim k jarosovi :(
@verajan
@biedronca

biedronca
19. únor 2019

@lucajde v tomhle se nevyznam, takze neporadim.... nas cely ten kolotoč teprve čeka. V patek jdem na konzultaci.
Kolik vas IVF v EuroFertilu vyšlo??????

lucajde
autor
19. únor 2019

@biedronca bude to muj první KET takze zatim zadne

biedronca
19. únor 2019

@lucajde kolik Vas to vyšlo prosim?

lucajde
autor
19. únor 2019

@biedronca 30tisic ivf

biedronca
19. únor 2019

@lucajde a co vše jste v tom měli?

lucajde
autor
19. únor 2019

@biedronca uz si nepamatuju to co je potreba to udelaji ani se neptaji zda to chceme proste to co musí udelaj

biedronca
20. únor 2019

@lucajde Ani to jako predtim s vama nekonzultovali co presne teda je potrebne udelat/priplatit?

lucajde
autor
20. únor 2019

@biedronca ne rikal ze nas to vyjde na nejakych 20tis a pak byla cena 29, delaji to sami podle kvality vajicek, spermii atd....

biedronca
20. únor 2019

@lucajde a zbyl nějaký mrazáček?

marketaryzi
20. únor 2019

Neznám vaše důvody, proč chcete zavést 3 embrya, samozřejmě je to jen vaše věc. Ale obávám se, že žádné kvalitní centrum to dnes neudělá. Myslím, že v prvních 2 cyklech se dokonce preferuje zavedení pouze 1 embryjka, zvlášt pokud to jsou kvalitní blastocysty.

marketaryzi
20. únor 2019

@marketaryzi Mě osobně odradila od transferu více embryí informace, že zanikající embryo produkuje látky, kteté můžou způsobit i "odchod" toho zdravého uhnízděného. Ale napotřetí jsme už taky dali 2 a z tohoto cyklu máme starší dcerku. A pak se v tom vyznejte....

lucajde
autor
20. únor 2019

@biedronca jasný 15jich mám

lucajde
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
verajan
21. únor 2019

@lucajde a zmrazenych jich ale nemáte 15 dle ceny

verajan
21. únor 2019

@lucajde dle ceny kterou já. Mám také to vyčíslování máte zmrazenych 7 neměla jste 15 odebranych? A do blastocysty se jich vyvinulo 7.

lucajde
autor
21. únor 2019

@verajan 49vajícek, 21 oplodneno, a zbylo 15embryii cena je upravena lékarem, protoze jich máme hodně, nezaučtoval všechny 😉

verajan
24. únor 2019

@lucajde ket 8000 Eurofertil

verajan
24. únor 2019

@lucajde ale Divina funguje jak antikoncepce...

lucajde
autor
24. únor 2019

@verajan já ket neplatím, nemela jsem ET

lucajde
autor
24. únor 2019

@verajan mela jsem stimulovat na ket diky skvele sestre asi z toho sejde...

vendy1ivf
21. kvě 2019

Tři najednou???? Ne.. Z eurofertil jsem odešla a nebyla jsem sama a jsem ráda.. Dojizdela jsem sice 80,90km do Olomouce a vyplatilo se to.. Jiný přístup ze zdravotního hlediska, rychlost a možnost podstoupit bezplatnou studií díky které čekám jednovajecna dvojčata.. Což je ale náhoda 😀a hned na první pokus.. Ve fertilu tahali akorát peníze, a po roce na mě zkoušeli, že jsem nezaplatila jet, tak to byl konec..