Eurofertil Ostrava - je to soukromá klinika?

leniiid
2. led 2017

Ahoj rozhodli jsme se s přítelem že půjdeme někam k odborníkům než na obyč gyndě.Chtěla jsem se zeptat jak to tam probíhá a jestli to je soukromá klinika čili jestli se něco platí za ultrazvuk atd.. Vím že na prvni konzultaci 300,- ale potom ? Prosím o zkušenosti,Děkujuu 😊😊

kacorax
2. led 2017

Ahoj,zkus se podívat na emimino.cz tam je o eurofertilu rozsáhlá diskuze.

leniiid
autor
2. led 2017

Přečetla jsem snad už x diskuzí o tomhle,ale stejně se nikde nepíše.. pisou jen ženské ze ivf je stalo tolik a tolik ale mě by zajimalo jestli platili neco kdyz jim byl předepsan jen pregnyl a clostil a chodili na ultrazvuk.. nevim jestli je Eurofertil soukromá klinika?

kacorax
2. led 2017

Eurofertil je soukromá klinika a platíš za vše nic není zadarmo,platíš i za ultrazvuk. Teď už ti přesně neřeknu jestli jsem platila i za pregnyl nebo clostil, to už si nepamatuju je to už nějaká doba,ale myslím,že u dr jsem nic za tyhle konkrétní léky neplatila jen v lékarně.

leniiid
autor
2. led 2017

Aha tak to jsem chtela vedet

fiedlermonika
2. led 2017

kdyz ti tvuj gynekolog napise zadanku na vysetreni na klinice tak pak nektere veci ti zaplati pojistovna ale zbytek taky musis platit aspon ja sem to tak mela ale v jinem centru taky soukromem

leniiid
autor
2. led 2017

Nejsem tak daleko aby mi to psala... chtela jsem tam jit sama od sebe protoze moje gynekolozka si myslim by mi mela ze vseho nejdriv udelat hormonální profil a přítele poslat na spermio.. misto toho mi nasadila clostil a to jedna tabletka za den což mi jiná doktorka rekla ze je málo.. tak sem chtela přejít .. nevim co si o tom myslet

pallina
2. led 2017

Ja chodim do Eurofertilu na doporuceni sve gyn. Zaplatila jsem vstupni poplatek a pak pouze za clostik v lekarne. Mam za sebou 4 IUI.

leniiid
autor
2. led 2017

@pallina a víc nic ? A přitom clostil jsem taky měla a nic za něj neplatila.. a co je |U|?

pallina
2. led 2017

Nepamatuju si, ze bych neco jeste platila.. Mozna uplne poprve za pregnyl, ktery mi tam dali.. Ted ho kupuju v lekarne (recept) i s clostikem, tak mozna platim za ten pregnyl.. IUI je inseminace ;)

uzivatelkapetra
23. led 2017

@pallina tak co už jste tam byli? A zatím spokojenost?

tojemaras
28. bře 2017

@uzivatelkapetra ahoj, platí se za veškeré léky, za pregnyl, za clostík, to ale bys platila úplně všude...a tvá doktorka ti dala správně jen jeden clostík, protože nevěděla, jak zareaguješ a bývají po něm cysty