Eurofertil Ostrava, byli jste spokojení?

verajan
12. kvě 2019

Dobrý den Vaše spokojenost s Eurofertilem v Ostravě, chodíte tam někdo? Já tam jsem přes 2 roky výsledky všechny vporadku a nedari se... 🤔

misulkari
12. kvě 2019

@verajan ahoj, ke komu tam chodíš? My byli u mudr. Lachčiny a nemůžu si na nic stěžovat. Jednou jsem musela kvůli jeho dovolené na IUI k Jarošovi a stačilo mi, zavedení bolestivé a ty jeho řeči, ať si nedělám naděje, no děs. Jinak Lachčina nás poslal na všechny vyšetření, co jsme si řekli, léčím se na hemu i endokrinologii, v říjnu bylo 1.IVF a ET a teď jsem ve 33.tt. Takže myslím si, že tam záleží opravdu i na lékaři.

verajan
autor
12. kvě 2019

@misulkari já chodím k Jarošovi, jako nemůžu si stěžovat akorát že máme veškere Vysledky dobré a furt nic já Teda byla 6x na IUI a Nikdy mě nebolelo nic. 🤔Tak gratuluji 🙂🙂 my už 2 IVF a nic...

misulkari
12. kvě 2019

@verajan děkuji a držím moc palce!!! A na imunologii jste byli? Já byla předtím i na laparoskopii, zjištěna endimetrioza a tím se to u nás rozjelo, přirozeně vůbec.

kejt29
12. kvě 2019

Nekdy pomuze zmena centra, ja znam teda jen Reprofit, ale naprosta spokojenost i s dobrym koncem 😊

verajan
autor
12. kvě 2019

@misulkari ano byla i na laparoskopii a vše v pořádku

verajan
autor
12. kvě 2019

@kejt29 zrovna jdu vyplňovat dotazník 🙂 my máme veškeré výsledky super v hlavě jak se říka to dle mne není půl roku jsem plánovala svatbu ktera proběhla v dubnu teď minulý rok jsme si dali pauzu od IVF půl roku a odjeli jsme v létě k moři atd věnují se jiné práci a furt nic... No tak už nevim🤔

kejt29
12. kvě 2019

@verajan u nas podobne, nakonec se to ale zlomilo a zadarilo, dalsi deti sly dokonce prirozene a v podstate na prvni pokus 😂 Tak drzim palce, my byli fakt moc spokojeni.

vesnicanka85
12. kvě 2019

@verajan přidej se do skupinky na fcb IVF,IUI -zazraky se dějí a o eurofertilu si přečteš věci :( já měla v eurofertilu na imunologii léčeny jeden problém od stolu bez konzultace s imunolozkou. Manžel spermiogram ok. Při přechodu do Reprofitu okamžitě poslána do Prahy na imunologii s 3 problémy, které se oblíbeným medrolem, který se v eurofertilu píše strašně rád, určitě nevyřeší. Manželovi zjištěna anomálie na spermiich. 4 kvalitní embrya (dle urofertilu na kterých je zbytečně dělat Pgd) se v Reprofitu při rozmrazení hned rozpadla... Atd, atd. Prostě hnus. Teď lituji, že jsem tam strávila 3 roky ...

kejt29
12. kvě 2019

@vesnicanka85 ja nechtela psat nic spatneho, protoze jsem to mela z druhe ruky, ale kamaradka taky chodila do Ef a co mi vykladala jsem se nestacila divit. Znala jsem postupy a tak z RF a tam slo vse tak logicky, porad jsem mela pocit, ze se opravdu snazi mi pomoct. Z jejiho popisovani jsem docela koukala.

wiwiska
12. kvě 2019

@verajan já z vlastní zkušenosti...jsem velice spokojená ... Hlavně s panem doktorem Lachcinou...😊

verajan
autor
12. kvě 2019

@wiwiska děkuji 😉

verajan
autor
12. kvě 2019

@vesnicanka85 no tak to je mazec 🤔

verajan
autor
12. kvě 2019

@vesnicanka85 už jsem se přidala 😉dekuji

biedronca
20. kvě 2019

@verajan Ja teda docházím do euroFertilu ROK. a byla jsem 4x těhotná, 2x se povedlo přirozené a 2x z IUI, ani jednou to ale nedopadlo a vzdy je to z toho do 9tt potrat.
Veškeré vyšetření jako hematologie, imunologie i genetika v pořádku. Přítel spermio nadrpůměrné, otěhotnět mi jde (během 1x roku 4x).
Veškeré IUI jsme vypotřebovali,ted jsem si zažádala o lázně než bude naše první IVF, kde hned udělají genetiku emryí,aby se už sakra přišlo na to, kde je zakopaný pes. MUDr. Jaroš říká,že pravděpodobně bude problém přímo ve vajíčku (teda spoléham na to !)

U mě MUDr Jaroš vzdy v pohodě, zní tak rozumě, logicky, chapu postupy, a zatím s nimi souhlasím. Po druhém potratu na nic nečekal a hned (ikdyž to má být až po třech) mě poslal na výše uvedené vyšetření,které dopadly dobře.

Vyšetření mě nikdy nebolelo, vše ok. Jasný, čekačky jsou šílené,ale někdy jsem natrefila,že jsem šla hned za 10 min. na řadu.

Ju za ten rok zadnou špatnou zkušenost vubec nemam.

ja_ha
20. kvě 2019

Já mám zkušenost s Eurofertilem dobrou, hlavně s dr. Lachčinou. Držím palce 😉

verajan
autor
20. kvě 2019

@biedronca IUI máte 6x za rok a pak můžete jít znovu co hradí pojišťovna, já tak taky byla. A lázně Vám vypsal kdo? Mě Teda poslal na hematologie až teď čekám na výsledky, jinak mám vše ok. Ostatni testy již mám a jsou ok. Už mám za sebou 2 IVF a nic vajíčka se vždy oplodnili bylo jich dost měli jsme i zmrazené ale bohužel teta negativní....

biedronca
20. kvě 2019

@verajan U mě není problém otěhotnět (2x z IUI a 2x přírozeně), jen prostě se to ani nezačně vyvíjet. Nikdy jsem neměla ani srdíčko.... takže zkoušet opět IUI je pro mě už asi zbytečně. Ted vlastně ani paradoxně nechci a nemůžu otěhotnět, protože bych mohla otěhotnět a z toho by byl další už 5 potrat? ... ne.

biedronca
20. kvě 2019

@verajan Jo a na lazně jsem se zeptala své klasické gyn. Napíše zádost (kdyz splnujete požadavky) a přidát zprávy veškeré z vysetření, z EuroFertilu. Dnes tohle vše jdu předat na svou pojištovnu a budu čekat na schválení.

verajan
autor
20. kvě 2019

@biedronca no u nás právě nechápeme kde je když všechny výsledky jsou v pořádku tak držím palečky 😉 o těch lázních vím že holky jezdí akorát jsem se tedy nikdy neptala na průběh 🤔 taky mě to zajímá asi se pretam jak tam půjdu.

biedronca
20. kvě 2019

@verajan Zkus se zeptat své klasické gyn, jestli bys na lázně měla narok. Ja jsem po čtyrech potratech,tam je to "jasný":

annettaine
20. kvě 2019

Je to už několik let, ale odešli jsme hned, co nás nebyli schopni a ochotni ani pořádně prošetřit a rovnou nam řekli, že jedině IVF. Zašli jsme do Polanky do Fertimedu a přístup úplně jiný, okamžitě nám udělali podrobně všechna vyšetření atd.

biedronca
20. kvě 2019

@annettaine a me udelali a navrhli hned vyšetření veškeré, po 2 potratu.Necekali na treti, kdy se to až vysetruje.

verajan
autor
20. kvě 2019

@annettaine my jsme měli genetiku, imuno, hormonální profil a co jste ještě ještě měly holky?teď jdeme na rozšířenou genetiku.

biedronca
21. kvě 2019

@verajan Hematologii, hlavně !
počkat.... rozšírená genetika, to je co?
A tu "klasicko" ggenetiku vam delali přímo v EuroFertilu paní doktorka?

verajan
autor
21. kvě 2019

@biedronca hematologie taky mám na to jsme zapomněla.

verajan
autor
21. kvě 2019

@biedronca ale veškeré výsledky máme dobre... Teď rozšířenou genetiku nám nedělala paní doktorka dělaly se každému odběry zvlášť a ještě půjdeme jsme objednání někam na další kolzuntaci a výsledky jsou za 3 měsíce.

annettaine
21. kvě 2019

Spermiogram, vyšetření průchodu vejcovodů, genetiku oba, hematologii, hormonální profil... Imulogogii nevím, to si nepamatuji, musela bych mrknout do papírů, my otěhotněli nakonec přirozeně

annettaine
21. kvě 2019

@biedronca tak to asi byla jiná situace, my byli tehdy ve fázi, kdy jsme měli nějaká základní basic vyšetření (hormonální), na která mě poslal můj gynekolog do FN

verajan
autor
21. kvě 2019

@annettaine to vše mám hotové chodíme tam 2,5 roku... Jsme oba zdraví... Těch vyšetření je spousty.

vendy1ivf
21. kvě 2019

Z eurofertil jsem přešla do Olomouce, a udělala jsem dobře.. Tahají z lidí jen peníze, dlouhé čekání, všechno strašně trvá, a nedávno po dvou letech, co jsem tam nebyla na mě zkoušeli, že jsem nezaplatila ket!!a na jiné diskuzi jedna paní psala, že ji chtějí dát 3embrya najednou, to není normální!! V Olomouci jsem podstoupila zdarma studií, za kterou mi ještě platí a hned na poprvé a čekám jednovajecna dvojčata.. Což je ale náhoda, ale jsou tam.. V Ostravě 10 injekcí za 10 dnů, v Olomouci 44injekci za 24 dnů, něco na tom asi bude.. Fertimeda olomouc, jen doporučuji.. Tam mi vlastně zjistili a odstranili polypy, které v Ostravě neřešili a které ovlivňují otěhotnění..