Ahoj , jdu si možná pro uklidnění nebo já vlastně ani nevím
24.6. jsem byla na ET pětideního embryjka. Včera už jsem to tedy nevydržela a zkusila test a negativní, dneska taky sněhobílo. Začínám mít trošku nervy,že to nevyšlo.
Ukázal se někomu pozitivní test třeba i později?
Na krev do CAR jedu příští týden a tak teď budu prostě zkoušet a čekat. Táhnou mě tak akorát prsa a jsem nafouklá.
Embryjko bylo prý ukázkové i Embryoglue jsem si zkusila dát. Ale i tak se možná nechytlo.
Děkuji za Vaše případné zkušenosti.
@barulina Děkuji za názor, je to první IVF, budu trpělivě vyčkávat.
@marketa1218 Procházím si úplně tím samým. Moc držím palečky ať nám to vyjde. Je to pro mě taky poprvé, takže netuším. Někde na diskuzích odpovídají, že 5, 6den po transferu už měly ducha, jine zase že 5,6 je moc brzy. Nezbývá nám než si dát v hlavě limit 14dní no 🤷♀️. Mě už ustalo i pobolívání podbřišku, ale malinkou naději asi ještě mám...
Držím palečky🍀🍀🍀
@reeeza Taky držím palečky 🍀. Mám takové slabší chvilky, pak je to zase dobré. Právě, že všude čtu něco jiného. Já mám jít příští pondělí do CARU na test z krve, tam se rozhodne. Teď se ještě snažím být trošku v pohodě, ale zkoušet budu dál testovat.
@marketa1218 Ahoj, takze jsi dnes 13 DPO, to uz by na testu neco spis melo byt videt, ale uplne ztracene to neni. Myslim, ze tak za 3 dny by mel byt vysledek uz celkem jistota. Drzim palce.
@katule1990 Ale na druhou stranu třeba já u prvního těhu měla až 14dpo úplně titěrného douška 🤷♀️
Jinak mám info že po nidaci je produkce hcg po 6-12 dnech zachytitelná testem. Při transferu 5ti denního embrya má dojít k nidaci 1-2 dny po transferu. Takže pokud je až 2. den nidace, tak opravdu vyčkat 8 -14 den na tt. To vychází na testování až ode dneška ;)
Já bych řekla že by na testu už něco být asi mělo…, ale budu držet palce aby se ještě // objevily 🙏🏻🙏🏻
@katule1990 Ano, takto nějak. Stále trošku doufám, ale nevím nevím.. zkusím zase ráno no.
@lilian2111 Děkuju, ale už mi v hlavě vrtá právě červík..
@reeeza zkoušela jsi zase dneska?🙈
@marketa1218 To víš, že jo 🙈
Mám sněhobílo...ale o naděje příjdu až po negativních krevních testech.
Ještě máme obě několik dní 💪😊
@reeeza Zatím nevidím, také to dělám včera jsem měla pocit, že jsem vykoukala 😃. A dneska asi nic.. taky se mi chce často brečet, hormony, blázinec prostě... vyjde to! Chce to čas ale ...💪
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marketa1218 za mě je na test brzy