ET negativní. Další KET?

venina1989
4. únor 2021

Takže dnes jsem byla na krevním testu a potvrdilo se to, co už jsem věděla, že ET bohužel nevyšel. Od včera MS, 12.2. mám jít na ultrazvuk (jestli bude dostatečná sliznice) a podle toho domluvíme termín KET v přirozeném cyklu (ovulaci normálně mám). Jen mi přijde zvláštní, že jsem nedostala žádné léky typu Estrofen... Ani mi neřekli jaké kvality jsou embrya, dopláceli jsme přes 40.000,-Kč a nedostali jsme ani fakturu. Když jsem byla na ET, tak nebyla možnost vidět, jak transfer probíhá, ale u jiných CAR je normální, že se to provádí a přitom pacientka vidí celý zákrok na monitoru a má foto embrya. Jak jste to měly vy? Je to normální? Chodím do Brna na Obilní trh-má někdo z vás zkušenost přímo s tímto CAR? Moc děkuji za odpověď!

vavrovamichaela
4. únor 2021

@venina1989 ahoj,KET v nativu je možný,když bude ovulace(většinou za podpory Ovitrelle) a k tomu ta sliznice.Estrofen je ve stimulovanem cyklu.
To co píšeš dal....no trochu divny a zaostaly postup bych řekla🤷‍♀️A to už mám za sebou dvě IVF a zad přesun do nového car,prave kvůli taky par věcem,co mi vadi.Jako platit a nevěděl přesně za co,to je špatný.Taky mi nesdělil kvalitu embryi,prý pekne,nebojte se.
A transfer bez UTZ...no asi jsou odvážný či retro😳

kocila
4. únor 2021

@venina1989 z takového caru bych teda odešla...mám při každé návštěvě zprávu v ruce pro mne, kopie výsledků a vše co se mnou souvisí...faktury s detailní rozpisem ani nezmiňuji, to by mělo být samozřejmostí.. (Gennet Liberec)

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
alik20
4. únor 2021

Ja chodim do sanusu hk a tedy transfer taky neprobiha pod utz a na fakture mam jen ket 5500. Drzim palce, my uz mame posledniho mrazacka, dva pokusy nevysly, ted si davane pauzou, v prosinci jsem mela revizy

katule1990
4. únor 2021

@venina1989 Taky jsme byli v Sanusu HK jako @alik20 a taky tranfer bez ultrazvuku, nic jsem neviděla. Estrofem jsem taky neměla, protože jsem měla sliznici ok. ET nám taky nedopadl. Hned další měsíc jsme šli na KET a máme syna 🙂. Držím palce 🙂.

kmarie81
4. únor 2021

My byli v Plzni v Natalartu - stalo nás to tuším celkově 33000 kč - v ceně 1x IUI, léky po něm (bohužel v 6tt potvrzené mimoděložní) a pak celý cyklus Ivf včetně všech nadstandartů (výběr spermií přes spešl médium ne centrifuga, asistovany hatching, prodloužená kultivace, kultivace pod kamerou, kde je vidět každou hodinu jak se blastocity vyvyji, zamražení zbývajících embrii). Každá platba na faktuře hned s platbou, fotky jak se naše blastocity vyvíjeli celých pět dní s označenim, které byly vložený a které zamrazeny. Všechno, co s námi budou provádět nebo prováděli pokaždé vysvětleno a vždy jsme dostali protokol. První ET se povedl, jsem na konci 38 tt. Držím pěsti ať se ket podaří.

koderly
5. únor 2021

Mne ted v Gennetu dost podrobne pani doktorka ukazovala na ultrazvuku cely proces transferu, ukazovala mi katetr, embryjko, jak vystreluje z katetru (samotne videt neni, ale je videt vzduchova bunlinka kolem nej), 2x kontrolovala jestli embryo umistila tam, kam chtela....no a povedlo se👏

venina1989
autor
6. únor 2021

@koderly moc blahopřeji!!❤️