Estrofem - na podporu růstu sliznice - Vaše zkušenosti?

alinea
25. říj 2014

Ahoj, na podporu růstu sliznice mám od lékaře Estrofem - před transferem. Příbalový leták mě vyděsil....jaké s jeho užíváním máte zkušenosti..pozitivní, negativní....Díky !! 🙂

cermi77
25. říj 2014

Pribalovy letak hod do kose, ja ho brala od 12 dne cyklu, protoze byla sliznice nizsi a behem dvou dnu krasne dorostla i struktura sliznice byla o.k., ket byl uspesny i kdyz tehotenstvi nakonec nedopadlo kvuli hematomu. Drzim pesti. Estrofem nebo Estrimax je na podporu struktury a rustu sliznice urcite dobry. V pripade prosperujiciho tehotenstvi ti ho vysadi zhruba na konci prvniho trimestru. Tim, ze zamezuje ovulaci se pry take lepe planuje den transferu, ale vzdycky je to o stesti.

alinea
autor
26. říj 2014

@cermi77 Ahooj, díky za odpověď 🙂 , vlastně jsi mi odpověděla i na to, nad čím jsem uvažovala - jak dlouho se bere 🙂

cermi77
26. říj 2014

@alinea to jsem ráda, jen on se většinou bere už od 2.dne cyklu, já jen moc chtěla jít na ket, takže jsme s dr riskli, zda na sliznici v tak krátkém časovém ůseku zabere, bylo mi řečeno, že dokud je folikul přítomen a roste, tedy neproběhla ovulace, tak to má význam, pokud by už folikul nebyl, tak tenhle hormon už nemá význam na růst brát.
Tak Ti držím vše, ať to klapne 😵

adelinkkaa
26. říj 2014

Ja brala Estrofem až do 12tt a v pohodě🙂