Dobrý den,
v důsledku endometriózy mám nižší počet folikulů, než bych měla mít. Je mi 31 let a mám 5-6 folikulů (měla bych mít 10), AMH 0,6. Já chci primárně řešit svůj zdravotní stav, tedy endometriózu. Chtěla jsem tedy přistoupit k operaci a po operaci se snažit přirozeně o dítě. Ale pan doktor mi řekl, že přestože s vaječníky nic dělat při operaci nebude, že by mě operovat nechtěl, pokud nebudu mít zmražená vajíčka / embrya. Pan doktor v CAR mi celou dobu vnucuje cizí vajíčka, přestože jsem mu hned na začátku řekla, že to nepřipadá v úvahu, pořad to mele dokola. Prý neví, zda se mu povede alespoň jedno embryo vyšetřit.
Zajímaly by mě vaše zkušenosti se zmražením embryí. Případně, zda máte zkušenosti s plzeňskými CAR, jaký tam mají přístup, jak jste tam byli spokojené. Tím spíš, že zmražení embryí není hrazeno pojišťovnou, tak za jedno kolo této snahy bych dala cca 40 tisíc. Nevím, zda to s mými výsledky má vůbec smysl.
Moc děkuji za případné postřehy a zkušenosti 🙂
Odkud jste?
@lenkalubina Z Plzně.
@knihomolka8 škoda...mám dr který je zrovna kapacita v tomto...ale Frýdek Místek 🤷♀️
@lenkalubina tak to je trochu z ruky 🙂 ale děkuji za snahu 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@knihomolka8 přidala bych se sem https://facebook.com/groups/1381878202123373/ jsou tu ženy které mají stejný problém zdravotní jako vy vajíčka si myslím není třeba mrazit přijde mi to jako blbost asi bych si vyhledala endo CETRUM