Ahoj všichni, jdu si sem pro radu nebo se spíš vypovídat....
V prosinci 2018 jsem podstoupila první IUI - to bylo neúspěšné. Nyní v 5/2019 jsem podstoupila druhý pokus IUI, kde mi DR. našla na ultrazvuku malou Endometriózu - vůbec jsem nevěděla co to je, ale řikala že mě bude hlídat a kdyžtak mě pošle na laparoskopii, kde ji odstraní.
Chci se zeptat, myslíte si že druhý pokus IUI vyjde? Když vložila do mě spermíky a koukala po tom hned jak je na tom endomerioza tak mi ukázala i tu ,,tekutinu" spermií jak putují...
Důvodem IUI je, že mám zjištěnou z imunologického vyšetření alergii na sperma.Jinak u manžela i u mě je vše ok. Ale teď mi tak hlavou běhá, jestli to není náhodou zase spíš ta endometrióza než alergie - co myslíte? Budu ráda za všechny názory a typy.
Ja mnela edometriozu po prvom dietati po cisarskom rezu.mnela sem to v jizve a mnela sem operace pod narkozou.A po 4 mesicech sem to mnela znova na tom istom miste.Rikali Dr..ze uz tezko otehotnim.ale vubec to pravda nebyla dnes sem 5mesicu.drzim palce
Díky za odpověď holky, a myslite si ze se to da podařit i bez odstranění endometriozi nebo nejdříve musím na operaci a pak se mame začít snažit napr další pokus iui nebo ivf.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@koikaahoj ahojky také mám endometriózu(+nemám jeden vejcovod) a nemohla sem otěhotnět šli jsme rovnou do IVF a druhý pokus vyšel.Drzim palečky ať to tobě vyjde 😉