Ahoj vsem, rada bych sdilela pocity a zkusenosti s nekym koho ceka to same 😉 .
Mam hned otazku - muze po OPU pred ET virivka, sauna nebo horka vana?
@go Tak to gratuluji!!! 🙂 Byla jsem rozhodnutá, že si nechám zavést 2 embryjka, ale nakonec mi zůstalo pouze jedno jediné, tak mám jedno. Ty jich máš v bříšku kolik? Zatím pořád více polehávám, do středy. A pak v rámci možností začnu fungovat normálně. Ale do práce nepůjdu. Je to moje 2IVF a při prvním jsem vše dělala jako by nic, do práce jsem chodila a nezadařilo se. Tak tentokrát chci více odpočívat a nenamáhat se a uvidíme jak to dopadne 🙂
@soniela nam take zustalo jen jedno, chtela jsem dve nebo tri. Musim verit, ze se i tomu jednomu samotnemu u me bude libit. Dokonce vim, ze je to nase vymodlena holcicka, o to vic budu jak na trni. U me je to 4 IVF, i kdyz spise treti, to prvni nepocitam mela jsem tezky OHHS. V lednu po IVF jsem otehotnela, ale bohuzel v cca v 10tt to skoncilo spatne. ☹
Jinak budu do ctvrtka odpocivat, pak uz vse skoro normal, ale opatrne. Moc Ti budu drzet pesti 🙂
Ahoj holky, muzu se pridat? Ja byla na transferu ve stredu, takze dneska sme 5 den po ET. A reknu vam, to cekani jsou muka ...
Ahoj holky,můžu taky k vám? Dneska jsem byla na KET. Mám za sebou 2 IVF.První neúspěšné a druhé skončilo na 7 tt spontánním potratem. ☹ Teď mám u sebe 2 sněhuláčky a před sebou dlouhých 14 dní čekání. Všem vám přeju hodně štěstí. 🙂
@soniela Ahoj, zítra mám dovolenou a budu odpočívat a od středy půjdu normálně do práce. Dělám v kanceáři takže nic náročného. A alespoň budu mít jiné myšlenky. U 1 IVF jsem testovala 10 den,ale to už jsem začala mít MS. U 2 IVF jsem testovala 7 den a byl tam už duch. Teď uvidím podle pocitů. 🙂 Držím ti palce aby ti teď to 2 IVF vyšlo. 😉
@soniela 🙂 o tom čase mi ani nemluv --- ja byla doma v den transferu, pak sem mela čt, pa dovolenou, so, nedele jeste doma. Ale v sobotu uz sem se sla projit a v nedeli sem jela na navstevu k rodicum. Jako ty prvni tri dny byly nejhorsi, malem sem lezla po stenach nudou. Jeste ze je internet, ale clovek tam pak hledá různé "katastrofické scénáře" tak je kolikrat lepsi nic necist ... Já testovat nebudu, pri IUI sem to nikdy nevydrzela a testovala jak divá, ale tentokrát sem to doktorovi slíbila.
@majka43
holky, tak jak jste na tom, jak jste stimulovaly, kolik bylo oplodnenych vajicek, jakou jste mely kultivaci a kolik embryjek jste si nechaly zavest? 🙂 a hlavne, jake mate pocity? Ja teda nic zvláštního ... cítím se absolutně bez příznaků ... tak nevim, jestli je to dobre, nebo naopak spatne ..
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@go Ahoj. Včera jsem byla na ET 🙂 Kdy to čeká tebe? Nebo už máš také po? Myslím si, že po OPU by nemělo vadit nic z toho, co jsi uvedla 😉