Ahoj holky, prosím jste tu některá, ktera jste po et? Jsem dnes 9.den po et, a test negativní. V Pronatalu mi říkali, že test mám dělat až za 3 týdny, samozřejmě jsem to nevydržela. Spíš nechápu, že spousta holek píše, že už má v tuto dobu test pozitivní. Jak jste na tom vy?
Mela jsem slabou čárku 12 den, taky jsem měla zavedené 5 denní.
10 den po transferu jsem mela prvniho ducha. Zkus to za dva dny, jeste sance tu je.
Ahoj holky snažilky. Chtěla jsem se Vás zeptat. 5 den pro ET ( s 5 denní blastocystou) jsem začala strašně krvácet. Nejdříve to začalo, že ze mě začaly odcházet takové hnědé hrubky Crinonu s trochou krve a poté začalo krvácení jako u menstruace, kdy ze mě začaly odcházet kusy sliznice. Je mi jasné, že v tomto případě se embryjko nemělo sílu udržet. Stalo se mi to již po 4,někdy takto hned a někdy třeba za 14 dní po ET. Vždy první 4 dny po zavedení mám bolesti v podbřišku, což je asi normální, co tady od Vás tak čtu. Pak tyto bolesti pominou, jakoby se tělu uleví a začnu krvácet. Jako kdyby embryjko bylo pro mé tělo nějaký parazit. Setkala jste se s tím některá? Co by se dalo proti tomu udělat 😪? Děkuji za každou Vaši odpověď.
@snazilka84 resit s doktorem, ja jsem si ted kvuli krvaceni jeste dopichavala progesteron injekcne. Imunitu mas vysetrenou? Rikas, ze se to stalo uz 4x, tak to uz by mel lekar resit...
@eviks na imunologiii jsme s mužem byli a vše by mělo být v pořádku. Jen genetika mi ukázala leidenskou mutaci a musím si píchat clexane na ředění krve. Ano 3x krát se mi to stalo na jiné klinice, nyní jsem na klinice jiné a pan doktor věřil že se to nestane znovu, ale bohužel opět se mi to stalo. Snad už nyní to řešit bude, mám ještě 2 embryjka zamražená. Myslíš, že by to mohlo být nedostatkem toho progesteronu? Že to by mohlo způsobit vždy vyvolání menstruace a ztrátu embryjka? Já už jsem úplně bezradná.
@snazilka84 no mozne je vsechno, zkus se na to zeptat, mne ted delali testy na progesteron par dni pred transferem a pak mi krome utrogestanu doporucili jeste dopichavat. Clexane picham taky i kdyz mutaci nemam, pro jistotu. Kazdopadne tohle uz jako nahoda nevypada. Ja myslim, ze ti snad k tomu doktor neco rekne, pak jeste mozna zkusit pokud by nevysly ty dve geneticky otestovat ta embrya. Kdyz jsi zacala krvacet v ten 14 den, mela jsi pozitivni test?
@eviks mně právě žádné takovéto testy neudělali. Při prvních 3 jsem zaváděla také utrogestan a nyní nově crinone. Také mi to už jako náhoda nepřipadá. Prý tu genetiku není zapotřebí dělat, když jsme docílili 5 denní bkastocysty,na to jsem se též ptala. Nene test byl negativní.
@eviks
zítra jedu na kliniku, bylo by to nyní 14 dní 😪. A Tobě jak píšeš když jsis dopíchávala ten progesteron, tak jsi nekrvácela a udrželo se to?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@evepaul ahoj ja jsem dnes 11. Den po et a mela jsem slabe pozitivni uz od 6 dne, ale ja si picham ovitrelle, takze to dela duchy. Pichala sis nejake HCG? Jak stare embryo ti zavadeli? Zalezi to na vice vecech, ale jeste muze byt brzo ten 9. Den. Dalnici jsem mela 13-14 den.