EmbryoGlue, máte zkušenost?

katty77
9. říj 2017

Holky, jaké máte zkušenosti s EmbryoGlue? Nám ho teď nabízejí ke KETu.... Tedy dáme si ho určitě, ptž finančně už se to ztratí, ale ráda bych věděla, jestli vám pomohl či nikoli... děkuji!

tomik1234
9. říj 2017

My to taky tak brali, že finančně se už to ztratí, et se nepodařil, ale u ketu už jsme nedávali a povedlo. Za mne někdy raději méně, ale těžko radit.

boure888
9. říj 2017

my ho měli při et a nepovedlo se...

kamino
9. říj 2017

Nepomohl

kafr
9. říj 2017

My meli a povedlo se.
Muj argument: asi by mi hrablo, kdybych zjistila, ze embrio bylo ok, jen se "neumelo" chytit a zatoulalo se treba do vejcovodu a bylo z toho mimodelozni. 😅 Navic z 8 vajicek mi jedno zavedli v patek, 3 byly jasne ze nic a 4 nechali kultivovat do pondelka na vitrifikaci a v pondeli, kdyz jsem volala, kolik jich mrazili, tak mi rekli, ze je jim lito, ale behem vikendu postupne odesli vsechny. Takze jsme nakonec "sazeli vse na jednu kartu" tak jsem rada, ze jsme nesetrili.
A kamoska byla na IVF uz hodne davno, zavadeli ji 2 a uz na ultrazvuku videli, jak to jedno plave rovnou k cipku a pryc... Druhe se nastesti vydalo na druhou stranu. 😉
Jak uz tady padlo, financne je to uz zanedbatelne.😉

katty77
autor
9. říj 2017

@kafr tak to jste měli úžasné štěstí 🙂

A ta embrya jsou vidět na utz? To snad není ani možný, ne?
No, četla jsem, že to EG je vlastně takové lepidlo, co donutí ta embrya se přilepit na děložní stěnu, tak snad to bude něco platné 😉

misutka30
9. říj 2017

@katty77 ahoj🙂 jak jsem ted byla marod,sjizdela jsem ruzne i starsi diskuze,mimo jine o embryoglue. Nazory a zkusenosti byly tak pul na pul... no jak rikam - babo rad🙂 jinak sanus nam toto lepidlo nikdy driv nenabizel,takze vlastni zkusenost nemam,ale na dalsi pokus niž planuji.

katty77
autor
9. říj 2017

@misutka30 ahoj 😀
já ho taky zkusím, mají ho za 1950 Kč, to už se nepo... 🙂

misutka30
9. říj 2017

@katty77 to urcite,cena je fajn, nam ho nabizi za 3500,- to je byznys!!

katty77
autor
10. říj 2017

@misutka30 ty jo, to je teda zase dost velký cenový rozdíl! No jdu na transfer teď ve středu, tak od středy za cca 8 dnů bude jasno, jestli to pomáhá 🙂

katka865
10. říj 2017

@katty77 Drzim pesti at se zadari. My jsme taky davali EG. Ve zline to bylo minuly rok za 3 tis. Byl to neuspesny pokus. Mesic na to jsem otehotnela prirozene takze dalsi zkusenosti nemam.

kafr
10. říj 2017

Dobre rano vsem, na ultrazvuku je videt to medium a v tom puntik. Hned jsem mu rekla, at se ani nehne, chytne, zavrta, zakousne a drzi a nepousti at se deje co se deje!!! No a ono poslechlo, to mam ale hodne miminko 😂 drzim vam vsem palce, at to taky klapne.
U nas chteli EG vedet predem, protoze to embrio se do toho neprendava tesne pred transferem, uz je v tom dyl, ale to vam presne nereknu...
A v Teplicich bylo za 2500,- Jj byznis, vsek on Babis vi, proc to vlastnit...

8slunicko6
10. říj 2017

Já měla 3x transfer bez něj a nic-na poslední pokus jsme to připlatili a máme holčičku...

misutka30
10. říj 2017

@kafr Jéé, gratuluji k těhotenství, jsi pro nás povzbuzením🙂 držím palce, aby vše bylo v pořádku!

kafr
11. říj 2017

Ahoj, jak říkám, někdo jim ty procenta na první pokus dělat musí, ne? 😀 drzím palce ať vám to taky klapne. Včera jsme byli na NT screeneng (neplatí ho pojistovna, ale VZP ho pak proplatí) a mimi je podle ultrazvuku zdravé. tak jsem ráda, protože podle krve určitě vyjde blbě je mi 35 a jsem po IVF = dva rizikové parametry. Ale to už je mi jedno, to už jsou jen statistické výpočty 😉 (v Karlových Varech stálo 1000,- a dostali jsme fotky z 3D ultrazvuku) tak ať už taky řešíte tyhle starosti 😘 Hlavně se ničeho nebojte, pozitivně se nalďte a hned od OPU se na miminko těšte, ono to určitě cítí.

misutka30
11. říj 2017

@kafr to je moc dobře, že je vše v pořádku, to nejrizikovější období je za vámi! Přesně jak píšeš, už chci taky řešit tyhle problémy a ceny ultrazvuků a nejlepšího porodníka atd. atd. 🙂 🙂

tergal
18. říj 2017

@kafr ahoj,nám právě doktoři tvrdili,že embryo není vidět na ultrazvuku,ja měla biochemické tehu,tudíž jsem pátrala jestli se dá embryo v děloze pozorovat,načež mi bylo řečeno,že kdyby tohle Dr.dokazali,tak by vše bylo jednodušší a hlavně velká téměř 100procentni úspěšnost...tak teď jak to tedy je??!

8slunicko6
18. říj 2017

@tergal Sice je to dotaz na @kafr ale dovolím si reagovat-i já při embryotransferu viděla puntík s médiem ve kterém byla blastocysta-fakt strašně malá Ťopka... to médium se pak dle mého úsudku vstřebá do děložní sliznice kam se implantuje embryjko...takže viditelné je to opravdu jen při embryotransferu a pak už ne...

kafr
19. říj 2017

@8slunicko6 nejspis to tak bude... Asi jak se zavrta, tak se schova.