EmbryoGlue, máte zkušenost?

pidalka12
19. říj 2016

Ahoj holky.
Je tu někdo, kdo ma buď vlastní nebo z doslechu zkušenost s EmbryoGlue - médium podporující implantaci embrya? Mělo by to zvýšit šanci o 10% na otehotneni. Děkuji 🙂

hel18
19. říj 2016

My ho pouzily,ale zda se nam povedlo diky nemu, to nikdy nezjistime. Ted mame dvojcata.

pidalka12
autor
19. říj 2016

@hel18 děkuji za odpověď. 🙂

Je tu někdo další?

marfuska1987
19. říj 2016

My ho taky použily a máme dvojčátka, ale jestli díky tomu, nevím...

pidalka12
autor
19. říj 2016

@marfuska1987
@pidalka12
Holky, a byly jste na jaké klinice? Ja Sanus Pardubice.
A blahopřeji 🙂

hel18
19. říj 2016

@pidalka12 v Pronatalu na Praze 4.
1.pokus se nepovedl a pri 2.pokusu jsme pouzili embryo glue a to uz klaplo. Myslim,ze tim nic nezkazis,kdyz ho pouzijete.

hadovka
19. říj 2016

Ahojky take jsme meli pri 1.KETu EmbryoGlue,bohuzel nic. Pred druhym KETem jsme konzultovali s moji Dr. zda ho opet pouzit,ci ne. Dr.mi rekla,ze neni uplne overeno,ze by to zvysovalo sanci na uhnizdeni,spise snizuje riziko mimodelozniho tehu,v mem pripade zbytecna investice,neb nemam vejcovody. Mimochodem opet se nezadarilo. Takze tolik ma zkusenost.

pidalka12
autor
19. říj 2016

@hadovka tak to je mi líto. Ale víš co se říká, do třetice všeho dobrého 🙂
Myslela jsem, ze EmbryoGlue je spíš tekutina, která napodobuje delozni prostředí. A prilepi embryo a delohu k sobě... i když to taky souvisí s nimi deloznim...
Jak zmínila @hel18 , určite se tím nic nezkazí.
Vesm hodně štěstí, zasloužíme si to! ♡

pidalka12
autor
19. říj 2016

Holky, máte někdo další zkušenost. Podělte se. Popřípadě i s výkonem - asistovany Hatching. Děkuji 🙂

radouch
19. říj 2016

@pidalka12 ahojky absolvovali jsme několik pokusu bez úspěchu..ted po několika letech jsme šli do toho znovu a dali jsme si embryoglue a jsem v 8.mesici 🙂 taky jsem se rozhodovala pač to byly 3tisice navíc,ale nezbylo nic na zamrazeni,tak jsem investovala do lepidylka 🙂 určité tím nic nepokazis,držím palce 😉

pidalka12
autor
19. říj 2016

@radouch jé, to jsou taky skvěle zprávy. Asi (urcite) do toho budeme investovat. Jsme na car Sanus Pardubice a tam mi řekli, ze to stojí 1950,- Takže docela rozdíl... + ještě půjdeme do Hatchingu.

marfuska1987
19. říj 2016

@pidalka12 my byli ve Zlíně, úžasný přístup, lékaři... Nám se teda podařilo na první pokus, měli jsme teda i embryoscope - sledování vývoje anižby se museli embrya každý den vytahovat pod mikroskop a to embryoglue, chtěli jsme prostě maximum co můžeme udělat a taky se nám maximálně zadarilo ☺

jika10
19. říj 2016

@pidalka12 Když jsem podstupovala první IVF tak lepidýlko ještě nebylo, ale s čerstvými embryi to nedopadlo a pak KET s mrazáčkama a hatchingem bylúspěšný a stejný postup byl i u druhého IVF. Takže u nás hatching zafungoval 100%. Dávala jsem si ho na doporučení kámošky, které se to IVF díky hachingu podařilo na 4 pokus. Do té doby měla pokusy vždy bez něj

pidalka12
autor
20. říj 2016

@marfuska1987
@jika10
Holky, tak to vám přeji. Je skvělí slyšet pozitivní zprávy to, ze zázraky se dějí! Taky uděláme vše pro to, aby to vyšlo. Takže ty peníze "obetuju" Asi bych si to pak vyčítala. Stejnak je vše na přírodě, ale proč nejít tomu stesticku naproti, ze? 🙂

danda3
20. říj 2016

@pidalka12 podstoupili jsme 2* cele IVF. V obou pokusech jsme si to zaplatili. Prvni se nepovedl a druhy ano. Kazdym dnem bych mela rodit. 🙂, takze za nas 50:50

pidalka12
autor
20. říj 2016

@danda3 Super zprávy, jsem pozitivně naladena :D
Přeji hodně štěstí a klidný porod 🙂 pro mimi hlavně zdraví