Embryoglue. Dávaly jste si ho?

marketa1218
23. čer 2024

Ahoj, zítra mě čeká transfer 5 denního embryjka. Prosím holky, co říkáte na Embryoglue? Nevím zda to dobře píšu. Dávaly jste ho? Mám se ještě do rána rozmyslet, případně si zavolat.

Díky za názory.

hennrietta
23. čer 2024

Sestřička říkala, že není až tak prokázána jeho účinnost a je na nás, jak se rozhodneme. Jelikož jsme měli jedno jediné embryo, tak jsme do toho šli s tím, kdyby to mělo zvýšit šance alespoň o pár procent.

natalko
23. čer 2024

@marketa1218 my sme 2krat nedali a chytilo sa

clairexr
24. čer 2024

Kdyz ho nedas a nevyjde to, budes litovat, ze sis to nezaplatila a nezvysila tu sanci aspon o tech par procent. My jsme meli KET celkem 6krat, vysel ten s i bez embryoglue, a stejne tak ty, co nevysly byly s i bez. Nepokazis tim nic. Ja jsem vzdycky za to vedet, ze jsem pro to udelala maximum.

marketa1218
autor
24. čer 2024

@hennrietta A povedlo se tedy?

hennrietta
24. čer 2024

@marketa1218 Naštěstí ano, jsem 15tt. S manželem už jsme další proces IVF podstupovat neměli v plánu.
Tak jen doufám, že bude vše do porodu a i po něm v pohodě.

marketa1218
autor
24. čer 2024

@hennrietta Držím palce, já jsem se pro něho teda taky rozhodla, protože to vypadá na jediné embryjko. Tak jestli to aspoň trošku pomůže 🙏. Já můžu mít jenom minimální stimulaci, takže embryjek je málo, je to mazec celý ten proces. Doufám tedy,že si pro něho dneska pojedu 🙏. Hodně štěstí 🍀

hennrietta
24. čer 2024

@marketa1218 Také přeji hodně štěstí, ať se zadaří. 🍀

marketa1218
autor
24. čer 2024

@hennrietta Děkuji, už jsem celá napjatá, kdy je tak akorát si udělat test? Když embryjko je 5 denní? Děkuju. To nevydržím teď ty dny 🙈

bh8
24. čer 2024

Ahoj, my jsme ted pri KET davali a zitra zacinam 7tt. Test jsem mela pozitivni uz 4 den po KET, v patek zavedli a v utery uz to slo celkem hezky videt. Horni je 4 den rano, pak vecer a dolni 5 den po KET

marketa1218
autor
24. čer 2024

@bh8 Krásný, držím palce. Já jsem po ET, ale prakticky bez hormonů v nativním cyklu. Embryoglue jsem nakonec taky dala, embryoložky říkaly, že je to kvalitní krásné embryjko, tak se budu modlit 🙏. A bolelo tě něco?

hennrietta
24. čer 2024

@marketa1218 Testovala jsem 11., 12. a 14.
Chtěla jsem vydržet, co nejdéle, aby to bylo jasný a nejsem lovec duchů.
I tak jsem doma měla test s málem barviva, takže jsem byla trochu nervózní. Pak jsem na 14. den koupila mammatest a ten byl teda pozitivní hodně.

bh8
24. čer 2024

@marketa1218 joo, furt me neco pichalo, bolelo a tahlo, i ted

marketa1218
autor
25. čer 2024

@bh8 Já budu taky určitě testovat brzy , to nevydržím. Dneska je to první den vlastně a možná cítím maličko pnutí v podbřišku, snad se zakousl 🙏 ale jinak je na všechno brzy ještě.

bh8
25. čer 2024

@marketa1218 dnes jsem byla na uz s mame uz srdicko, drzim pesti❤️❤️❤️

marketa1218
autor
26. čer 2024

@bh8 krása, hodně zdravíčka 🍀 a děkuju.

bh8
8. lis 2024

@marketa1218 ahooj, tak jak jsre dopadli?

marketa1218
autor
8. lis 2024

@bh8 Ahoj mám teď čerstvě po OPU, první transfer nedopadl, ani nebylo co mrazit . Půjdeme teď rovnou na Ket, protože mi hrozil hyperstimulační syndrom. A zase přemýšlím co všechno si dát a nedát,aby se to alespoň během tohoto IVF embryjko chytlo. Docela jsem si užila a moc si přeji, abych už to celé kolečko nemusela znova opakovat 🙏. Ty už budeš tak v polovině viď?🙂