Ahoj, zítra mě čeká transfer 5 denního embryjka. Prosím holky, co říkáte na Embryoglue? Nevím zda to dobře píšu. Dávaly jste ho? Mám se ještě do rána rozmyslet, případně si zavolat.
Díky za názory.
@marketa1218 my sme 2krat nedali a chytilo sa
Kdyz ho nedas a nevyjde to, budes litovat, ze sis to nezaplatila a nezvysila tu sanci aspon o tech par procent. My jsme meli KET celkem 6krat, vysel ten s i bez embryoglue, a stejne tak ty, co nevysly byly s i bez. Nepokazis tim nic. Ja jsem vzdycky za to vedet, ze jsem pro to udelala maximum.
@hennrietta A povedlo se tedy?
@marketa1218 Naštěstí ano, jsem 15tt. S manželem už jsme další proces IVF podstupovat neměli v plánu.
Tak jen doufám, že bude vše do porodu a i po něm v pohodě.
@hennrietta Držím palce, já jsem se pro něho teda taky rozhodla, protože to vypadá na jediné embryjko. Tak jestli to aspoň trošku pomůže 🙏. Já můžu mít jenom minimální stimulaci, takže embryjek je málo, je to mazec celý ten proces. Doufám tedy,že si pro něho dneska pojedu 🙏. Hodně štěstí 🍀
@marketa1218 Také přeji hodně štěstí, ať se zadaří. 🍀
@hennrietta Děkuji, už jsem celá napjatá, kdy je tak akorát si udělat test? Když embryjko je 5 denní? Děkuju. To nevydržím teď ty dny 🙈
@bh8 Krásný, držím palce. Já jsem po ET, ale prakticky bez hormonů v nativním cyklu. Embryoglue jsem nakonec taky dala, embryoložky říkaly, že je to kvalitní krásné embryjko, tak se budu modlit 🙏. A bolelo tě něco?
@marketa1218 Testovala jsem 11., 12. a 14.
Chtěla jsem vydržet, co nejdéle, aby to bylo jasný a nejsem lovec duchů.
I tak jsem doma měla test s málem barviva, takže jsem byla trochu nervózní. Pak jsem na 14. den koupila mammatest a ten byl teda pozitivní hodně.
@marketa1218 joo, furt me neco pichalo, bolelo a tahlo, i ted
@bh8 Já budu taky určitě testovat brzy , to nevydržím. Dneska je to první den vlastně a možná cítím maličko pnutí v podbřišku, snad se zakousl 🙏 ale jinak je na všechno brzy ještě.
@marketa1218 dnes jsem byla na uz s mame uz srdicko, drzim pesti❤️❤️❤️
@bh8 krása, hodně zdravíčka 🍀 a děkuju.
@marketa1218 ahooj, tak jak jsre dopadli?
@bh8 Ahoj mám teď čerstvě po OPU, první transfer nedopadl, ani nebylo co mrazit . Půjdeme teď rovnou na Ket, protože mi hrozil hyperstimulační syndrom. A zase přemýšlím co všechno si dát a nedát,aby se to alespoň během tohoto IVF embryjko chytlo. Docela jsem si užila a moc si přeji, abych už to celé kolečko nemusela znova opakovat 🙏. Ty už budeš tak v polovině viď?🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Sestřička říkala, že není až tak prokázána jeho účinnost a je na nás, jak se rozhodneme. Jelikož jsme měli jedno jediné embryo, tak jsme do toho šli s tím, kdyby to mělo zvýšit šance alespoň o pár procent.