Ahojky!
Chtěla jsem se zeptat na vaše názory a zkušenosti. První KET se nám zdařil okamžitě, zavedena dvě pětidenní embryjka kvality AA a AB, ujalo se zřejmě to AA. 🙂 Zmrazených nám zůstalo do dalšího KETu 10, při něm se všechna rozmrazila pro větší úspěch "aklimatizace", zůstala tři a zavedena byla opět dvě, ale "jen" kvality BB a to obě. Bohužel 20. den po KETu jsem začala krvácet, ač všechny testy byly pozitivní a 2x HCG úspěšně rostlo (to bylo ještě 24. den), o tři dny prý rapidně kleslo, krvácím stále. Neustále hledám příčinu - jestli doba zamražení byla "moc dlouhá" - 2 roky nebo jestli kvalita BB je opravdu tak "špatná"... Děkuji moc, utápím se v tom neskutečně. 😢 😢 😢
Ahoj horalko, znám pár, který měl zamražená 2 embrya 5 let a povedlo se jim to hned na poprvé. Příčinu nehledej, jen Tě to bude stresovat, přijmi to a jdi dál, příště to vyjde!
marhulinka, lendam: jj, máte pravdu, měla bych být radost, že se mi jedno krásné, hodné a hlavně zdravé mimi povedlo, to jediné mě teď drží nad vodou 😵 (krom manži, ale ten to tak nechápe jako ženská, v podstatě - žádné stresy, jede se dál, "pohoda"...), když holt člověk chce vždy víc, než je to, co právě má 🤐
Horalko, zkus i toto tema
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea... - tam by ti mohlo i hodne holek odpovedet.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahojky horalko...vím,že to bolí,člověk hledá pak příčinu,kde se stala chybička...ale věř,že spousta miminek byla jednou třeba kvality BB a horší a teď už běhají po našem světě...znám takových pár,prostě zrovinka nebyl ten správný čas,kdy k tobě mělo miminko/ka přijít...Samozřejmě,že se stává,že zmrzlíci třeba nejsou takové jako čerstvounké...asi je to těžké,ale netrap se tím a věř,že příště to vyjde!!! 😉 Miminko si k tobě určitě cestičku najde...mocinky ti to přeji,ať se brzičko zadaří 🙂