Ahoj všechny 😉
po nevydařených IVF nám sdělili, že se embrya nevyvíjí.
Máte s tím někdo zkušenosti?
Jaké a co pomohlo - pokud něco.
Díky za reakce a přeji všem hodně sil.
Ahoj mě se to stalo také u 1ivf sice jedno 8mi buněčné vydrželo do et z 6ti oplodněných nevyšlo to. U 2ivf ze 7mi oplodněných odpadly všechna. U3ivf jsem změnila car dali mi jiné léky jiný protokol a mám// a ještě mražáčky. Takže jestli můžu radit změň car
@papalinka @pcd
Ahoj, díky za reakci. Víc toho opravdu nevím. Jen po několika nevydařených IVF sdělili, že se prostě nevyvíjí a to je problém. Důvod neznají, řešení nemají. Byla jsem jinde na konzultaci a také nic. Tak jsem chtěla vědět, jestli náhodou nemá někdo podobné zkušenosti a případně jak je řešil.
V Ostravě nejsem.
Pěkný den.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@hasena napsala ji toho dost málo, ale asi ti prostě ani víc neřekli. Já u druhého IVF měla asi 8 oplodněných vajíček, ještě 3. den po odběru bylo vše super, pak 4. den že se s transferem uvidí a 5. den definitivní konec, všechna embrya špatná. Proč to nikdo neví. Četla jsem názor dr. Řežábka na tuto situaci a to, že nikdo neví,zda je problém v embryích a nebo zda by se třeba embrya vyvíjela jinak, pokud by byla v děloze. A že prodloužená kultivace právě z tohoto důvodů není vždy vhodná.
Vám se to stalo opakovaně? Co s tím neporadím, další IVF jsem už neabsolvovala, protože jsem otěhotněla přirozeně.