Ahoj holky,
byla jsem na svém prvním IVF.
Zaváděli mi po prodloužené kultivaci( 5 denní) XB/1 - expandovaná blastocysta 1 kvality.
Dnes je to 5 den( vím, ze je velmi brzy, ale ženská zvědavost a netrpělivost ... 🤪)
Nicméně jsem si udelala test a vidím ducha, vidíte ho taky ? 🙂
První až druhy den po transferu jsem cítila pichani na prave straně( ze by hnízdění ? Žádné spineni jsem ale neměla).
Nyní cítím, ze nalevo mě sem tam něco pichne.
Děkuji za Vás názor, popřípadě za zkušenost s Vašim IVF 🙃
Moc děkuji.
@n_ikola Nevidím, až tam bude normální duch, tak je tady možnost. Tady to věštění je k ničemu.
Jako možná něco vidím..ale musím mžourat. Vydrž tak 4 dny a zkus další zda zesílí, držím palce!
@leniczka23 děkuji moc, snad ano... říkám si, je to paty den, takže když to vyzkousim za 5 dni tak už to musí být hezky vidět 🙃
@n_ikola si piš, a jestli to vydržíš 5 dnů netestovat tak seš hustá, já to nedala 😁😁
@n_ikola já jsem teda nebyla na IVF, ale otěhotněla js normálně, nicméně jsem nějakých 9dpo taky zaspinila a bylo to uhnizdovani. Na testu jsem měla ten 9dpo skoro stejnou čárku jako ty..dneska je vidět nádherně už..já moc moc držím palce a dávej vědět 😊
Holky, doufám, ze to vyjde ❤️ Dnes jsem volala radši na kliniku ohledně spineni a prý je to normální, když to není krev 🙂
Je tam slaboučký dusík😉🍀 tak ať sílí 🍀🍀🍀
@n_ikola Děkuji se jsi hodná☺Ano ,máme ještě 2 zmrzlinky...Ale těžko říct jak to bude...Jsem už stará matka😊🤦...Bohužel nemám vyšetřena embrya,neb by to nemusela zvládnout a tak je to určitý risk....Máme genetiku a ta vyšla bezchybně...Vajíčka se v pohodě oplodní vyvíjí ale nehnízdí...Vše je v pořádku..Všechna vajíčka mám pouze z nativu....Beru léky na imunitu....Jinam jsem v pořádku....A stejně.....Nejhorší je,že stejně do odběru krve i nadále brát léky,ještě že jdu zítra....Abych měla jistotu že to ty testy myslí vážně....Jinak bych to vše už včera vysadila...Jsem zvědavá co mi zítra řeknou....🤦🙏
Holky, tak máme srdíčko ❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@n_ikola Hodně slabý ale je tam 🍀 ať sílí 😉 a neboj, při uhnízdění se nemusí špinit, já nešpinila ani jednou