Ahoj všem, jsem druhý den po ivf. V den ivf a den po jsem byla naprosto v psychické pohodě. A ted? Byla u svého doktora a ten mi řekl,ze je jen 30%ze se to povede. A úplně mě tím teda srazil. Začala jsem nad tím víc a víc přemýšlet. Vzpomněla jsem si na dobu kdy jsme se snažili a ty těhu testy s jednou /. Holky uklidnete mě prosím alespoň některá,ze se vám to i přes nějaké nervy zadařilo. Díky moc všem,kteri se u mého "problému"pozastavili..příjemný den všem!g
@lamiele Ahoj, tak snad tě uklidním. Když jsem šla na odběr vajíček, tak jsem zrovna 3 dny předtím dostala zánět močových cest. Takže psychika šla do háje. Po embryotransféru jsem si nebrala neschopenku, protože bych na to pořád myslela. Dělala jsem všechno, ale pomaleji a opatrněji. A tři dny po embryotransferu jsem slítla doma ze schodů. Ale ne po zadku, ale doslova parakotoul. To jsem si říkala, že jestli se tohle udrží, tak to bude zázrak. No, a on se zázrak stal. Jsem v 8. týdnu. Hoď se do klidu, nečti žádné diskuze na téma Jak to nevyšlo..., dělej příjemné věci a nech to plynout. Vím, jaké to jsou nervy, ale vydrž. Bude líp.
@lucky22 Mám to tak půl na půl.Věřím,a zároveň se bojím. Nevím, co víc z toho převládá. Vím,ze je důležitá psychicka. Snažím se házet do klidu ať už prochazkama nebo pouštěním filmů. Mám neschopenku protože mám fyzicky náročnou práci a bala bych se,ze bych to tím mohla pokazit. Ted už prostě musím vydržet;) ještě jednou moc děkuji,za povzbuzení!🌷
@lamiele to je dobře ze mas neschopenku, ja jsem sice vsude procitala ze se tehotenstvi neda vylezet, ale podle me je ten klid hodne dulezity. Ja jsem vlastne na IVF byla v srpnu a bylo zrovna krasne a vedro, tak jsem lezela cely den na zahrade a cetla si. Akorat teda ve stinu, na slunicko jsem nemohla, ani do bazenu, tak jsem to dodrzovala.... A kolikadenni embrio ti davali? Jedno nebo dve?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lamiele Ahojky. Chci tě uklidnit, nám se zadařilo 1 IVF. Jsem teď v 12.týdnu. Pamatuji si, že jsem po transferu byla také dost nervózní, bála jsem se, že to nevyjde, ale snažila jsem se myslet i na to že to vyjde a že už se moc těším až prďolku uvidím na UZV a pak po narození. Měla jsem i dovolenou, tak jsem byla na sebe opatrná a opravdu to vyšlo. Výsledek už 8.den po ET. Tak hlavu vzhůru, věř, že se v tobě miminko zabydlí 🙂