Ahoj holky. Jsem 12. Den po iui. Test snehobílý ☹. Myslíte si, že je ještě šance, aby se ta druhá čárka ukázala? Ale hlavně se chci zeptat, co si myslíte o tom, že bych hned po dalším iui chtěla odletět na týden do Egypta. Už dvě děti mám a vždy jsem cestovala i v těhotenství a nikdy žádný problém nebyl, ale trošku mě nahlodava, jestli to iui nebude náchylnější. Děkuji za odpovědi 😉
@mia171717 tak teoreticky si myslim, ze by to az tak moc vadit nemuselo. Ale jestli po IUI zavadis utrogestan, tak nejspis bude snizen jeho ucinek. No ja osobne bych radsi ten cyklus vynechala. Bala bych se nejake nemoci ci casneho potratu. Ale to je asi tim, ze jeste deti nemam a snazime se skoro 3 roky a pri nasem stesti by se neco takoveho stalo.
@mia171717 Ahoj, já bych se dovolené nebála, loni jsme to s manželem také udělali, v pondělí jsme šli na IUI, v úterý odlétali na týden do Dubaje a bez problému, naopak mi přišlo, že jsem o výsledku nepřemýšlela a nesoustředila se na něj, jako kdybych byla doma, takže za mě klidně, ale samozřejmě záleží na tobě....😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
12 den po IUI je celkem brzy. Doktori doporucuji zacinat testovat minimalne od 14 dne. Nejlepe az za tri tydny, ale hrozne se to lisi. Co se tyce te dovolene, tak bych asi ten cyklus IUI vynechala. Spermie nemaji radi vodu. Asi bych se na to zeptala v Caru. Pokud nemas teda doktora, kterymu jde i o penize.