Dobrý den, mám dotaz na doplatek u léku Puregon 900. Včera jsem doplácela 4.710,-Kč a zdá se mě ta cena docela dost. Na konzultaci jsem byla informována o doplatku cca 3.000,-Kč
@lenkaskrapko Já jsem stimulovala puregonem koncem roku 2011, první ampule 900 jednotek, byla nějak kolem čtyř tisíc a pak jsme museli dokoupit ještě dvě menší, celkem nás jen léky ny stimulaci vyšli skoro 10tis, takže to tak nějak odpovídá.
Děkuji Vám za informace
@anina32 a klaplo to?
@lenkaskrapko @lenkaskrapko mne se to nejak nezda. ja ted za 2x 900 IU puregon pera platila asi 3400. tady treba je cenik reprofitu, je tam videt rozdil mezi cenou na pojistovnu a pro samoplatce:
https://www.reprofit.cz/reprofit_cz/images/pric...
Povedlo se napoprvé, malýmu je 18 měsíců, v září chceme zkusit zavést zamražené. Já chodila do sanusu v Hradci králové, co jsem zpětně koukala tak je dražší než třeba ten reprofit. Ale samoplátce jsem nebyla, ten purogen 900 tam stál kolem 4tis. s pojišťovnou a necelých 10tis pro samoplátce.
@sasanka033 všechny pojištovny hradí stejnou částku, takže spíš záleží, kde si léky vyzvednete. Výhodnější by to mělo být v caru (mají větší obrat těchto léků, tak můžou mít nasmlouvané lepší ceny) než v lékárně.
@lenkaskrapko já za puregon v pondělí doplácela 1390 za jedno balení, ale od 1.2. jsou nové ceny a ten tvůj doplatek tomu odpovídá.
Tak manžel dnes vyzvedl další balení a doplácel en 2.710,-Kč. To je docela velký cen. rozdíl. Během týdne. Jedná se o Unicu v Brně
asi opravdu je to CAR od CARu
Já doplácela za 900 1390 Kč, Unica Brno přímo jejich lékárna.
@petras3 můžu se zeptat který den?
já doplácela 1390kč v sanusu Jihlava
ale od února se měly ceny zvedat
@lenkaskrapko Konec ledna, první injekci jsem si aplikovala 31.1.2014.
@petras3 tak to vám vyšlo krásně.
já ještě 3.2. měla Puregon 900 za 1390,-- /ks
Ahoj, já jsem v Iscare, posílám doplatky, které jsem platila já 😉 Puregon 900 IU = 1.437,-...Orgalutran 1 injekce = 64,-...Utrogestan 30 tablet = 46,- Ovitrelle 1 injekce = 215,-
Ahoj děvčata, dneska jsem nafasovala Puregon do druhého kola IVF, jsem na klinice Iscare a doplatky jsou: Puregon 900IU 719,- Kč, Puregon 300IU 420,- Kč, 2 injekce Cetrotide 83,- Kč.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lenkaskrapko ahoj, to asi zalezi na caru a na tvoji pojistovne.