Ahoj holky chtěla bych vědět vse o dlouhém protokolu při nizkem AMH?povedlo se ? Od kdy jste s dlouhým protokolem začínaly?a jak vše probíhalo?určitě budu vděčná za každou radu a zkusejost ,děkuji 🙂 a všem nám držím moc palce ✊🍀
Ahoj, také by mě to zajímalo. V čem je ten dlouhý protokol lepší. Jestli je víc vajíček. Já teď stimulovala krátkým protokolem. Výtěžek žalostný, ze 14 folikulů vzali jen myslím 8, v nich bylo jen 7 vajíček a zralých bylo jen 5. Bohužel mi ani nebylo nabídnuto ta 2 nechat dozrát, někde to dělají. Ale v tomto car ne.
Ve věku 31 let a AMH dle doktora ok, jsem nečekala tak špatný výsledek. Kdyby mi bylo 35+, brala bych, že tam toho bude málo.
Mluvila jsem i s doktorem, folikuly prý nechávají ty malé, ty prostě punkcí nevezmou ani, že v nich bývají malá, nezralá vajíčka. Takže ty člověku zůstanou. Berou jen ty velké.
Ptala jsem se na dlouhý protokol a bylo mi řečeno, že při něm je tělo ještě utlumeno a dávají mladým ženám, kde nechtějí, aby měly třeba 30 folikulů kvůli hyperstimulačnímu syndromu. Jenže třeba zde i na jiných diskuzích vidím, že při dlouhém protokolu je pak víc vajíček.... Jen škoda, že tady zatím nikdo nereagoval
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
📌