Snažilky, pícháte si některá Diphereline? Jak to snášíte? Já píchám od včera a pořád zvracím 😖 .
Ja zase mam nehorazny navaly vedra.
Já už ho mám nafasovaný a teprve čekám, tak pak posdílím zkušenosti 🙂
@bbibianca Začínám píchat 20.10. To je za 4 dny 🙂 Už se těším. Píchnutí se nebojím, píchám si každý den injekce už 4 roky. Zatím beru jen proveru a nepozoruju vůbec žádný příznaky. Jen pozitivní. Zvětšily se mi prsa 😀 Dám ti vědět až budu vědět co a jak. Ty začneš píchat kdy? Už to víš nebo zatím čekáš?
@ewicka Já se trochu bojím. Mě manžel minulý nepodařený těhu píchal fraxiparine a pak i v nemocnici, když se čekalo co teda bude... ale nestačila jsem se to naučit. Strašně stresuju a třepu se bojím se té injekce. I když vím že jednou mi to manžel píchl úplně krásně že to nebolelo a taky v nemocnici mi to jedna sestra píchla tak že mě to nebolelo... Někdo někde psal, že tady ty hormonální jsou docela nepříjemné 😒
@bbibianca Neboj, to zvládneme. Těch vedlejších účinků se taky bojím, ale zvládlo to spoustu holek před náma, tak co bysme to nezvládly i my! Na migrény taky trpím, beru sumamigren a Texl říkal, že kdyby něco, tak až do ET ho můžu úplně v klidu brát. Neboj, není nic, co bysme pro miminko nezvládly!
@ewicka No, já trpím na migrény ale už 2 roky od Dr. žádné léky do těla necpu. Vlastně od té doby co jsme se začali snažit. Dr. říkala, že v těhu můžu jen paralen jen kdyby to bylo případně nutné, tak se snažím nic šíleného nebrat jen volně prodejné prášky. Ale mám strach, že na ty moje potraty má vliv třeba i ta moje migréna, ale to čert ví....
Ještě jsem nepíchala 🙂 Ale za chvilu se na to chystám a pak napíšu. I zítřejší pocity a tak. Tobě přeju, aby MS přišla co nejdřív 😎
@ewicka Teď přemýšlím a stále počítám jak nám vychází transfer. U mě asi až příští rok, ale doufám, že to vyjde hezky a nebudou mít v CAR ještě dovolenou. Předcházející 2 cykly po revizi jsem měla 33 dnů a ted to vypadá, že by to bylo asi 27 dnů. Snad se ta další nezblázní a nepřijde ještě dřív 😀 Jjestli dobře počítám tak ty stihneš transfer ještě letos 😉
No, to je kvůli tomu PGD. Když je PGD, tak se odeberou vajíčka, měsíc se to vyšetřuje a pak se zavádí embrya, takže to je až následující cyklus. Bez PGD je to ten samý cyklus, takže ti odeberou vajíčka a pak já nevím kdy asi do 5 ti dnů ti udělají transfer už embryí
@bbibianca Pracuju. Ale tak, že jsem třeba tři dny v kuse v práci (prostě den noc, den noc, den noc), tak je to takový pitomý. Naštěstí je v práci dobrá domluva, ale nikdo ještě neví, že se snažíme... Příští týden se uvidím s vedoucím, tak mu to řeknu. A ty? vůbec nevím, jak to budu řešit po ET. Jestli to dám s těmahle zabijáckýma službama nebo půjdu na neschopenku. A co MS? Dorazila?
@bbibianca Právě... všechno je na tak dlouho... To čekání je fakt na houby... 😒 Navíc výsledek nejistej. Nedávno jsem si psala s kamarádkou, která se takhle snažila tři roky, ale nakonec to vyšlo a teď má krásnýho chlapečka, tak to čekání se vyplatilo 🙂 Ale někdy si říkám, že to je fakt na houby. Taková základní lidská přirozená věc jako je otěhotnět a my kvůli tomu musíme podstupovat toto. Ale pořád věřím, že se to vyplatí! Ty taky chodíš do Heliosu, že? A máš to tam daleko?
Na youtube jsem našla krásný návod na použití
https://www.youtube.com/watch?v=X6MzmBdAFkQ@bbibianca Z domu 30km, to je v pohodě. A z práce 50km. Nevím, jak budu vysvětlovat kolegovi, co zrovna se mnou bude mít službu, že musím vypadnout. Ale co, nebudu se nervovat ještě před bojem 🙂 Právě proto už moc nechodím do skupiny, kde jsou holky z Heliosu. Nedělalo mi dobře sledovat, jak to někomu nevychází atd. Vím, že je dobrý s tím raději počítat, ale je to těžký... však asi víš.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@marcyk Ahoj, ja Dipherelin pichala, ale nic mi po nem nebylo.. ted uz to mam za sebou. Co Ti rekli v CAR na tu nevolnost?