Diphereline injekce na stimulaci před IVF, štípe to?

515ka
4. srp 2016

Holky zítra si začínám píchat Diphereline. Moje otázka zní: "Štípe to? Bolí to?" Píchala jsem si zatím jen Pregnyl a ten byl v pohodě, vůbec nebolel. Ale tohohle se děsím, hlavně proto, že budu sama a že si to nedokážu bolestí píchnout (manžel je pracovně v zahraničí). Ještě podotknu že jsem při těle takže budu píchat do špíčku :p

dzungala
4. srp 2016

Píchla mi to setra v centru jako přípravu na IVF s darovanými vajíčky, myslím, že do zadku a nevidím rozdíl mezi diferelínem a tím, co mi píchal manžel posledních pár dnů stimulace (naštěstí jsem zapomněla jméno, perem mi píchal do břicha gonal, to byla celkem pohoda, a do stehna mi musel pomalu píchat normální injekcí to, co už nevím, jak se jmenovalo (na C?) a diferelín byl lepší, neštípalo, neudělala se svědivá boule nic..Já se spíš nedokázala píchnout ničím, ani do špeku na břiše perem. A kde pak do stehna normální buchnou a ještě nejdřív natáhnout tekutinu ze stehna, jestli není napíchnutá céva a pak až pomalu vpíchnout (čím pomalejí, tím míň svědění a reakcí). Ještě že mi to byl schopný píchnout můj muž, soustružník 😝

Pokud si to umíš píchnout, tak o bolesti to moc není. Ono to ani nijak extra nebolí