Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, jak dlouho vám trvalo než jste od první konzultace v IVF centru došly až k samotnému zákroku? Nemám vůbec představu, jak to vše může na sebe navazovat 🤷🏻♀️ Děkuji za reakce! ☀️
@mimig záleží na vyšetřeních. Před prvním ivf nás Ostraváky poslali na imunologické a genetické vyšetření do Prahy. Ti nás objednali až za čtvrt roku a další 2 měsíce jsme pak čekali na výsledky.
Další pokusy už se čekalo jen na cyklus. Takže jakmile přišla menstruace začalo se se stimulací.
My od první návštěvy k začátku stimulace asi tři měsíce. To bude individuální... Řekla bych něco mezi 2-6 měsíci..
Tak tri měsíce, nejdřív testy, pak injekce na stimulaci, pak odber vajíček a samotné IVF
@mimig fakt zalezi, nac ti prijdou a jak ty sama budes kvaltovat (budes rychla). Prvni konzultaci jsem mela na konci dubna? - odbery krev, moc, genetika.. k tomu jsem podstoupila operaci - odstraneni endometriozy, kontrola zpruchodneni,cca 2 mesice na to pauza a pak rozjeta stimulace - ta probíhala konec rijna, začátek listopadu, 9.11. jsem sla na transfer.
@mimig já v prosinci měla konzultaci a stihli jsme udělat ještě ten měsíc imunologii, genetiku a hormonální profil vzali mi na vše krev v jeden den. A v lednu jsem stimulovala
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@mimig cca půl roku, záleží ale, jaká vyšetření budou dělat. My třeba čekali přes dva měsíce na výsledky genetiky.. Ale ne chvátali jsme, dalo by se vše zkrátit cca o měsíc dva. Měli jsme v tom půl roce i jedni IUI