Brzy jdu na KET. Byl mi předepsán Utrogestan 200mg dávkování 2-x-2. Není to moc 800mg denně? Nevíte z jakého důvodu se předepisuje vyšší dávka progesteronu?
Plus ještě beru Estrofem 1-1-1.
Máš zajímavé dotazy, ale vždycky dost odborné.
Když jsem si četla svoji zprávu z genetiky, tak tam je psáno, že se vyšetřovala i odpověď na hormonální léčbu neplodnosti. Tedy bych se asi mrkla do lékařské zprávy z genetiky, co tam máš psáno. Ale asi to nebude jediný faktor podle kterého to určují, ale jen tipuji.
@reeeza asi záleží na tom, jak dotyčná žena funguje, a co jí všechno schází a neschází, já měla přesně to, co ty a bylo mi hrozně zle. Skončila jsem dokonce na pohotovosti, musela jsem na kapačku s léky na bolest. Dávkovali mi to v Iscare. Už bych to nikdy nechtěla zažít. Např. pan Texl z Helliosu sám je toho názoru, že tohle už je vysoká dávka......
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já mám 1-0-1 amelgen (tzn.2x 400mg) a 0-1-0 utrogestan (100mg), takže celkem 900mg. Tak mi to tvoje přijde ok, v den KETu mi ještě dělali odběr, a připadně by mi rozpis na další dny ještě upravili, kdyby bylo potřeba. Estrofem mám stejně.