Ahoj holky moc vás prosím o pomoc, potřebovala bych vědět kdo má za sebou darovane vajíčka?jak postupovat po 2 ivf nezdaru? Jeli to možné?a co všechno potřebujeme?předem moc děkuju za rady ,budu vděčná za cokoli co mi poradíte
Možné to je, řekni v CAR, že bys měla zájem a domluv se s nimi. Je to finančně nákladnější. Ale z mého pohledu jen teoreticky - pokud se nedaří s vlastními, tak to může být jen vyhazování peněz za cykly, které nevyjdou. A ještě ti utíká čas pro druhé dítko (z mrazáčků 🙂 ). Zvláště pokud to vypadá, že je problém hlavně u tebe a ve vajíčkách, tak do toho klidně jdi už na třetí cyklus (jinak se chodí na čtvrtý - poslední na pojišťovnu). Budeš potřebovat fotky a vyplnit, co je pro tebe u dárkyně důležité. Podle toho se na ni asi čeká.
@kelerub přesně tak,moje řeč ❤️ mooc gratuluji, vy jste sly do darovanych proč? Jaké jste měli nároky na darkyni? U mě je horší že musím na laparku protože se mi zas objevil saktosalpinx a tím snižují šanci o 50%coz je dost, takže nejdirv operace ale to je teď v nedohlednu kvůli covidu 🤔😡 a jak řeší když dárkyne chytne ten covid taky se vše platí nebo jak to je? Neptali jste se na to?
@saja13 a laparku ti car neudela? Nebo jiny car,kde by laparka spadala do jejich zakroku-?...v klasické nemocnici nevim jestli se ted s operacemi chytas..kamaradce ani nevyndali zlucnik a to mela uz termin v listopadu...
A to jsi nemela zadne vajicko? Zkusila bych byt tebou jeste nativ,bez leku,ale pocitej 20kkc...
@kelerub nechala by jsi Teda odstranit vejcovod když tam je saktosalpinx? Ta tekutina tam není pořád, co jsem zjistila tak se mi hodně dělá po ovitrelu jinak skoro vůbec, pocit že přijdu o poslední vejcovod je strašný 😡😭 a děkuju za radu, určitě se do kupy dám ale bude to dyl trvat... Určitě se na profil podívám a fakt moc děkuji 😉
@saja13 Záleží, o co přesně jde a co domluvíte - pokud jde jen o darované oocyty (oplodněné tvým partnerem), tak je tam garance, kolik jich bude minimálně a vše je "tvoje". Pokud bys měla darovaná embrya, tam je to jinak, ale to nevím. U nás chlap má spermio suprový. Ale pokud opravdu při stimulaci blbě reaguješ, rozpadají se, máš cykly bez ET, tak bych do toho z mé zkušenosti nervala další peníze. Já se nechala "ukecat" do čtvrtého cyklu s vlastníma - třetí den 2 "chudáčci", nic z toho. Takže 4 cykly, 1x blastocyta, 1x bez ET, 2x po dvou chcípácích třetí den. Zbytečně vyhozený prachy. Darované vyšly na první pokus. Už jsou mu 2 roky.
@merope ano spermio máme taky suprove aspoň něco 🥰ja mela 1ivf krátký protokol a vajíčka byly 2 ale nezralé a dlouhy protokol to samé akorát 2 folici a 1 occyt který se metodou icsi neoplodnil a jelikož bych chtěla 2 deti tak do dalšího pokusu s vlastními se mi nechce 😳 bojím se že to dopadne úplně stejně...
U nas 6 pokusu s vlastnimi vajicky i spermiemi, sedmy s mymi vajicky a darovanymi spermiemi, porad nic, osmy pokus byl darovana vajicka i spermie a dvojcatum je skoro 10 mesicu. 👍💕
@evawest a co jsi mela za léky před transferem ?taky se picha ovitrele ?jde o to ze mě se saktosalpinx objeví vždy po ovitrelu ,tak ted mam dilema jestli ho nechat odstranit a nrbo nechat, 16.4 mam roční prohlídku tak to proberu s mudr tam a pak se případně domluvim s dr v caru
@saja13 Ty jo, ja uz si to presne nepamatuju, ale urcite jsem mela na rust sliznice tabletky na rozpusteni pod jazyk trikrat denne Progynova, ty jsem mela na tyden a pak dali tyden s ultrazvuky, kde se ta sliznice kontrolovala. Ovitrelle ani zadnou jinou trigger injekci jsem nemela, u recipientek darovanych gamet se nepouziva.
@merope jojo to chápu 🙂 ja jen přemýšlím jestli jim napsat uz ted a nebo čekat jestli půjdu na tu operaci?porad mam dilema ohledně toho právě ale jelikož nevím jestli ten saktosalpinx je v horní nebo dolní části vejcovodu tak to moc nechci riskovat ze bude mimodelozni nebo potrat
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@saja13 ahoj,co to ctu?dlouhy protokol se nepovedl?to mi je lito..
Svagrova ma dite s darovanymi vajicky na prvni pokus..
Vyberou podobny vzhledu a vetsinou do 3mesicu se najde darkyne...pak rizeny cyklus pred ET..