Holky,mate zkusenosti s využitím darovaných vajicek?jak ro cele probíhá?a na kolik Vás to vyšlo?diky moc
@haskre my mame po darovani ted uz 3 mesicniho syna🥰😏. Stalo nas to taky 100kc, protože me uz 40 bylo. Jinak to bylo u nas taky rychly, minimum pozadavku a do tri tydnu nam prisel email. Jeste ted mam slzy na krajicku, kdyz si vzpomenu jak jsem vzbudila manzela po hodinovem spanku po nocni s tim, ze maji darkyni a pak uz to slo raz na raz. Hned z prvního KETu. Malej je celej tatka. Je to nase stesticko a jsme radi, ze jsme do toho sli. Držím Ti moc palce✊🍀
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@haskre díky darovanému vajíčku jsem se po téměř 20 letech snažení dočkala dcery.
Bylo to to nejlepší rozhodnutí.
Jelikož už jsem měla vyčerpané pokusy na pojišťovnu vyšlo mě to na 100 tisíc. ( S pojišťovnou to vychází na 45 tisíc). A byla to opravdu rychlovka.
9.1. jsme byli v centru na pohovoru. Manžel odevzdal vzorek, domluvili jsme co požadujeme. Bylo mi jedno zda dárkyně bude černovlasá a modrooká jako já a nebo jiná. Barva očí a vlasů pro nás nebyla priorita. Bylo nám řečeno, že jelikož nejsme vybíraví bude to rychlost.
Už 19.1. nám volali z centra, že dárkyně má 33 let. Měla 7 folikulů, z nich 7 vajíček a všech 7 se podařilo vyvinout do pětidenní blastocysty. Všechny zamrazili a až se domluvíme, máme přijít.
27.1. přišla menzes a od 2. dne jsme začli s dávkama hormonů na růst sliznice. Lenzetto 1-0-0, Estrofem 2-2-2
10.2. kontrola sliznice 12mm, přidali k tomu Utrogestan 4-2-4.
14.2. na Valentýna v poledne transfer.
23.2. 9. den po ket //
A pak bezproblémové těhotenství až do porodu. Teď má náš Zázrak rok a čtvrt a jediné čeho lituju je, že jsme do toho nešli dříve. V mrazáku máme ještě 6 sourozenců, ale mi je už 40...
Jinak nikdo v okolí neví že je z darovaného a holka je jako by mi z oka vypadla 😂 Jen tedy my s manželem jsme modroocí a malá je hnědooká.