Zdravím komu vyšlo darovane embryo zkušenosti a kde děkuji
@europa00 ne já jdu do darovaneho embrya
@maruskacech83 aha no to je ve výsledku to stejne počítám ze datované embrya jsou už automaticky testována na genetiku a to ja základ. Takže za mě vysoká úspěšnost
ahojky, nám vyšlo darované embryo v Praze v Gennetu hned na 1.pokus a už mi tu spinká náš 3-týdenní syn 🙂 držím palce ať ti to vyjde!!
@katusinek tak to je super gratuluji já jsem v Praze unica tak doufám že se taky napoprvé zadaři
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@maruskacech83 ahojky s Darovanými osobně zkušenost nemám, ale kamarádky ano. Pokud už je u tebe nízká šance počít a hlavně donosit zdravé dítě, určitě bych do darovaneho vajíčka šla… jen co ja bych měla jako požadavek u dárkyně tak především mladý věk max do 25 let starší opravdu ne, nejlépe 20 tku u ni máš šanci na nejvíce geneticky zdravých embryí. Nektere centra berou dárkyně tusim do 34 let což je proste staré a kvalita vajíček už v tomto období klesá a u tak staré dárkyně už bych si vyžádala genetiku embrya , což mas další výdaje navíc. Proste rozhodující by u mě byl věk a až pak ostatní věci. S kvalitním geneticky dobrým embryem nás šanci skoro 60 % což je hodně. Pokud teda nemáš jiné gynekol problémy s dělohou. Kvalitní embryo je základ. Hodně štěstí