Ahoj holky, chtěla bych si udělat takový průzkum, jaká je úspěšnost u darovaných vajíček, prosím kdo byl na transferu s DV
kolik bylo embryí od dárkyně a na kolikátý pokus se zadařilo.
Předem díky 🙂
Ahoj já mám taky za sebou první pokus z DV a neúspěšný.
první pokus s DV , dárkyni odebráno 9 vajíček, 7 se jich oplodnilo, do 5 dne vydržely 4. Dvě mi byly vloženy a jsem těhotná.
@verca35 s DV jsem otehotnela vzdy na prvni pokus. Poprve 10 vajicek, zbyla jen dve na zavedeni, tehotenstvi bohuzel jedno z dvojcat ovarialni a nasledoval potrat obou. Podruhe, 10 vajicek zbyla tri embrya, dve zavedena - syn, jedno zamrazeno a nasledny KET neuspesny. Potreti 9 vajicek, zbylo 5 vynikajicich embryi. Jedno zavedeno - cekam dceru a 4 zamrazena.
starší tema, ale znovu otevřu. Chci darovat vajíčka. Jsem z Brna, hodně si chválí kliniku ve zlíně. Máte s ní nějaké zkušenosti?
@emilkamilka já do Zlína chodím. Nejspíš nás čeká cyklus s darovanýma vajíčkama. Každopádně jsem spokojená, doktoři jsou schopní, poradí a všechno. Známá tam darovala a spokojenost.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat…když mám státem hrazená 4 IVF, na 2 už jsem byla, teď zkusím 3.a pokud nevyjde a rozhodnu se pro dárkyni-to je 4.pokus? Díky za odpověď, nějak se v tom ztrácím. A ještě, ta centra (jde mi konkrétně o Gennet Pha) mají vajíčka v zásobě nebo se dárkyně teprve hledá? A zájemkyně o vajíčka zaškrtává nějaká kritéria, prostě si „vybírá“? Díky moc!!!!
Dekuji za info. Ne, pokazde bylo jen jedno embryo.
@beluci007 ahoj a kolik si platila v pronatalu Kolin?a jak to probíhalo? Čeká mě to také a donosila si do konce? Nechala sis zavést dvě?
@samantha27 ahoj, finančně je to drahé. Jelikož jsem byla samoplatce tak cyklus s darovanymi oocyty vyšel asi na 150 tis Kč. Měla jsem garantována 4 vajíčka. Nechala jsem si zavést 2 a uchytily se obě hned napoprvé. Těhotenství probíhalo dobře i kdyz ke konci to bylo uz náročné a rodila jsem 36+4. Dnes uz mam 3lete raubíře.
@beluci007 děkuji za info, a důvod vašich darovaných byl jaký? Samoplatce že jste byla starší jak 39let??
@samantha27 Měla jsem
@beluci007
@samantha27 mela jsem nízké amh. Podstoupila jsem 2 transfery se svymi vajíčky a neúspěšně. Byla mi doporučená darované vajíčka i vzhledem k mému věku.
@beluci007 máte fb?můžeme si napsat tam? Diky
@samantha27 spíš asi přes messenger ne?
@beluci007 ano jak vás najdu?
@samantha27 pod jmenem monika Slabinová
@beluci007 ok jdu na to já gabriela Pilc...
Ahoj holky po kolika ivf jste se daly na ivf s darkyni? A měli jste taky nízké Amh?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@verca35 Ahoj, nedavno jsem podstoupila transfer darovaneho vajicka. Bohuzel se neuchytilo, darkyne mela 14 vajicek, do pateho kultivace dne se jich zachovalo sest. Jedno mi bylo vlozeno a dalsich pet mam zamrazeno, cekam na dalsi transfer 😊