Ahoj, máte někdo zkušenost s dárcovstvím vajíček? Nějaké problémy, bolesti nebo třeba tloustnutí po injekcích? Uvažuji (Sanus HK), ale nejsem si uplně jista, jaké máte zkušenosti, rady, typy? Děkuji!
já už podstoupila 2IVF. Ztloustla jsem, to určitě,akrorát stále se nám nedaří ☹
@lucmora Přesně vím, jak ti je. I nám se nedařilo. 2 IVF, žádná vajíčka ke zmražení. Beznaděj, zlost, smutek, závist. No a pak jsme se šli dohodnout co a jak dál no a ejhle - pan doktor řekl, že už nemá jak nám pomoct (v tu chvíli jsme omdlívala a pak řekl, že jsem těhotná. A všechny příručky, tabulky a rady jsme pokořili. Otěhotněla jsem 35 den cyklu - rozhodně jsem neležela půl hodiny po ...
Věř sobě a manželovi a možná i trošku doktorům - zvládnete to.
@machatka Ležela jsem na gynekologii a a sestřičky povídaly, že tam mají každou chvíli holky, co chtěly darovat vajíčka... že je ty instituce hlídají jen do odběru, ale že ty komplikace často přijdou až poté... že vypadají jak těhotné v 6. měsíci a někdy i přijdou o vaječník. Dost mě to odradilo.
veruska007 - diky, taky uz se mi to zacina rozlezovat v hlave a asi do toho nepujdu, vzhledem k tomu, ze bych chtela jeste jedno mimco a v genech mam trosku brzejsi prechod, tak do toho nepujdu...sice by bylo hezke nekomu pomoct zazit ten pocit, kdyz drzis toho maleho drobecka a sledujes jeho vyvoj, ale preci jen zdravi je prednejsi a uz taky nejsem nejmladsi...diky za reakce 🙂
Prozatim ne, ale rada bych darovala.
Take jsem s tim uz prisla domu, pritel me v tom podporil a rikal ze by sel darovat také.
To mas odvazneho pritele, ten muj by nato nesel, ale myslim ze az uvidi ze jsem byla darovat vajicka, rozmysli si to.
Treba ano. Ja jsem si nasla kliniku ivf-zlin.cz a tam jsou pravdu dobří.
Ženy tam jsem byla s mohu to jen doporucit, prijmene jednani a vse v klidu. 🙂
Ano jak rikas, jsem rada ze jsem do toho sla a mohu tak pomoci jinemu paru k vytouzenemu miminku.
@liduska66 kam chodíš darovat vajíčka?
chtěla jsem jet na kliniku do Zlína, jenže jsem nad věkový limit a darovat vajíčk auž nemužu. Ale moje sestra chodí pravidělne darovat vajíčka a její manžel spermie
ahoj, taky přemýšlím, že bych šla darovat vajíčka, nemusím z toho mít strach? četla jsem o různých klinikách, ale nevím jistě, pro kterou se rozhodnout
já myslím, že se z toho tělo postupem času probere, teda nevím, ale když už bych šla, tak určitě sem https://www.ivf-zlin.cz/, dost jsem o tom teď četla a je na ně jen chvála, nečetla jsem o té klinice nic špatného
výborná volba, tu kliniku mohu jenom doporučit 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, s darováním zkušenost nemám, ale podstoupila jsem 2 IVF.
Hlavně jde o to, že je to nepříjemné. Bodat do sebe 10 - 14 dní injekce (někdy i 2 denně), chodit na kontrolní ultrazvuky a pak narkóza. Mě osobně to nepřišlo hrozné, ale dělala jsem to pro vlastní mimi (a to se nakonec povedlo přirozeně). Tloustnutí se nekonalo a bolest - no injekce trošku bolí.
Všechno ti tam vysvětlí a pak se můžeš rozhodnout.