Dobrý den, už nevím kudy kam. Mám po 3 neúspěšných inseminací a dnes jsem si dělala test po prvním ivf a opět negativní. Mám darované sperma, všechny výsledky v pořádku. Jedno embryo mám tedy ještě zamražené,ale bojím se, že to znovu nevyjde. Nějaké rady co by mohlo zvýšit šance, poradíte? Jezdím do Iscare a jsem s nimi spokojená.
@lujhu Jako pardon, ale toto je absolutne nevhodna "rada". Pokud uz nekdo resi IVF, tak ho dobra nalada vazne nespasi.
@lololinka Meli jste embrya vysetreny na genetice? Nam se podaril vzdycky az 3. KET, mame 2 deti z 6 KET, dohromady 4 IVF cykly, takze jeden neuspech neni nic neobvyklyho. My jsme meli do toho jeste embryo glue a vysetreni endometria s implantacnim oknem. Takze toto doporucuju.
@clairexr prosím co je to embryoglue a vyšetření endometria s implantacnim oknem? To slyším poprvé 😳😏
Takže myslíte, že mám jít zkusit i Ket?
Mě hrozně mate o to,že ms podle kalendáře měla přijít v pátek nebo v sobotu ( 15.2,16.2), test jsem měla vlastně dělat až dnes 19.2 a ms stále nedorazila 😏
@lololinka pokud jsem dobře pochopila, tak si byla na ET…? Tam je tělo hodně unavené ze stimulace na odběr vajíček…. Určitě zkus KET! Tam bude tělo odpočaté a nebude pod náporem obřího množství hormonů, tak jako u ET a stimulace na OPU 😉 u nás taky 3x IUI nevyšlo, ET taky nevyšlo, ale hned 1. KET vyšel ❤️ držím palce 🍀
Toto: https://www.repromeda.cz/wp-content/uploads/202... ... je to teda hodne drahy ..... A embryo glue je proste lepidlo, kterym tam to embryo lip drzi. Chapu to ale tak, ze jsi byla na ET, cize embryo netestovali? Doporucovala bych nechat otestovat na genetice priste eventuelne.
@lololinka U nas nevyslo 5x IUI, ET taky nevysel. KET hned v nasledujicim cyklu s embryem, ktere bylo pomalejsi, ano. Mame syna. Byla jsem pritom psychicky totalne na dne kvuli okolnostem, ktere s tim nesouvisely. U KET jsme meli embryoglue. To, ze prvni ET nevysel neni nic neobvykleho, uspesnost je asi 50 %. Hodne stesti ☘️.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lololinka tolik na to nemyslet ,stres dělá hodně vím že je to těžky ale něco v tom v je 😉 taky se snažíme přes rok