Ahoj holky, poradite mi, co obnasi geneticka konzultace pred IVF? Nevadi, ze mam zenske potize? Co nas ceka u IVF? Moc dekuji za odpovedi.
no nám vzali krev, a pak to bolo len také povídání aké choroby máme v rodinách, mně zistili akurát mutaci genu, kvoli ktorej neviem prijímať kyselinu listovú z normálnej stravy..a to bolo všetko..
@katryn Ahoj nemám zkušenost před IVF. Nám před IVF nedělali genetiku. Genetiku mi dělali až v 15tt po potratu miminka s VVV. Vzali nám kopu krve a pak byla konzultace s lékařkou, kterou jsme probírali anamnézu celé rodiny a plodnost celé rodiny. Měli nám dělat genetiku i s plodu ale tkáň nějak z nemocnice neodeslali ☹. Podle krve nám vyšlo, že jsme s manželem oba v pořádku a nejspíš to byla prostě jen náhoda. Teď uvidíme v lednu, jestli nám pošlou i embria na genetické vyšetřeni.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nám teda genetiku nedělali. Vzali oboum krev. Mě hormonální profil. Manžel spermio. Pak léky na růst vajíček. Pak odběr vajíček. A čeká se jak se budou embryjka vyvíjet a bude ET nebo až KET. Hodně štěstí