Já docházím do Zlína kde jsem po IVF 1 et nevyšel a 2 ket vyšel malý má 2,5 roku teď aktuálně mám za sebou 3 nepovedené Kety a mám zamražené poslední 6 denní embryo takže půjdeme hned v listopadu znovu... Pokud se nepovede ani tento ket... chceme s manželem změnit kliniku.... Holky kde jste na klinice ?? Jste spokojené??
@kvetuska145 určitě budu ráda za víc info ;) pokud nevyjde poslední ket chceme zkusit Brno helios taky...
Ahoj, asi to bude pro tebe z ruky. Ale já jsem na GYNEM Praha 8 a skvělá klinika, uzasni lidé, skvělý přístup.
@elisssek dobře, napisu v utery co nam rekli a jak budou postupovat a jaky z toho mam pocit 🥰 drzim Vsem palce ☺️
@elisssek my chodíme do Reprofitu v Brně a nedokážu říct, jestli jsem spokojená nebo ne. Byli jsme zatím jen zde. Máme za sebou teď třetí IUI. Pokaždé mám teda jiného doktora, na ultrazvuk nebo na IUI. Jen jednou se mi stalo, že jsem měla dvakrát pana doktora Štecla, ale jinak se to pořád střídá. Z první konzultace jsem nebyla úplně moc spokojená, protože pokud bych neměla sama vše nastudováno, tak už jsme nejspíš dávno na IVF. Nenavrhovali žádné testování, jen hormonální profil. Průchodnost vejcovodů, imunologii a genetiku jsem si musela navrhnout sama, že chci podstoupit. Všechny další postupy a výsledky vyšetření řeším po mailu nebo po telefonu a většinou se toho moc nedozvím.
Ale co se týká lidského přístupu jinak, tak jsem tam nenarazila na nikoho nepříjemného nebo zlého. Všichni doktoři i sestry jsou moc hodní.
Já chodím právě do Zlína a na pokoji jsem se setkala s paní co odešla z Brna do Zlína, ale kliniku bohužel nevím.. já myslím že záleží dost na lékaři. Měla jsem dvě iui a jedno mi plánovala lékařka (můj lékař měl dovolenou) a mě přišlo že je to špatně, naplánovala iui na pondělí ale já byla přesvědčená že odovuluji už o víkendu, a taky že jo. Mám pocit že o víkendu tam nepracují. Druhé iui sice nevyšlo, ale naplánoval mi ho můj Dr. a odovulovala jsem přesně v den iui. Teď mě čeká ivf a určitě budu chtít ať ho vede můj lékař.
@majili ja jsem brno helios a pokazde jsem mela sveho dr 🥰
Já jsem na Tomašově ve Zlíně. Klinika je prý vyhlášena i v zahraničí. ( je pravda že pokaždé tam slyším moooc angličtiny) Zatím jsem spokojený 3x inseminace bohužel nevyšla, ale obávám se že to nebylo špatným anovanim to bylo vždy přesné ( partners má pohyblivost 8% ) ....... Teď budeme plánovat dál. Ale přístup sestřiček je doktorky špičkové, milé příjemné pořadí uklidní....... Za mne super.
@helena1033 máme stejnou kliniku a stejný problém 😏 Manžel pohyblivost vždy kolem 7%. Iui byly dvě, taky měli být tři ale třetí nevyšlo z naší strany. Teď čekám na ms a pokud se nic nepokazí tak začínáme ivf. Máme pana doktora Chovance a jsem zatím spokojená.
Ja teda hlasim, ze dneska jsem byla v heliosu, a naprosta spokojenost, dr rekl vysledky, a ja se ho chtela zeptat jestli by nebylo lepsi IUI nez hned IVF a ani jsem se nemusela ptat, hned to nabidl, rekl mi kdy mam prijit a tenhle mesic jdu na to🥰
My chodíme taky do brnenskeho reprofitu. Doktor na inf nam byl pridelen. IUI ani nezmínil, ale máme špatný spermiogram, rak by to bylo asi k ničemu. Zatím nic navíc nedoporučoval. Prijemne a přátelské prostředí, citim se tam dobre.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@elisssek ja jsem zatim Brno Helios. A spokojenost🥰 ted jedeme v utery pro vysledky a uz budeme zacinat s umelym. Jedna pani mi taky psala ze byla ve zline a nevim kde presne, ale potom taky presla do Brna. Takze drzim palce. Kdyztak muzu prubezne informovat, jak jsem spokojena🥰