Clostilbegyt - který den cyklu se nasazuje?

sicilka
18. lis 2015

Ahoj, chci se zeptat, který den cyklu se nasazuje Clostilbegyt? Nebo je to jedno? Děkuji

katerina_m
18. lis 2015

Ahoj,první tableta se bere třetí den menstruace. Nevím jaké máš dávkování,ale většinou se bere pět dní jedna nebo dvě tablety.Pokud máš brát dvě tak mezi nimi musí být 12 hodinový odstup.

luciamala1979
18. lis 2015

třetí den cyklu

radusk_a
19. lis 2015
Uživatel radusk_a je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od radusk_a.

A po jak dlouhé době ti na gyndě poradili brát Clostillbegyt? 🙂

luciamala1979
19. lis 2015

jinak já z něho měla cysty.. je to prý časté

sicilka
autor
19. lis 2015

@luciamala1979 a můžu se zeptat co pak s cystama dělali? Mě dr. taky objevila cystu, dala mi na měsíc antikoncepci a říkala, že pak předepíše ten Clostill, ale prý jen na jeden měsíc, protože je tam hrozba těch cyst, takže potom kdyžtak injekce hormonální..:/ Já mám teď strašnou hrůzu z tý cysty, docela mě tlačí a bojím se aby se nezvětšila, nebo abych nemusela na operaci :/

sicilka
autor
19. lis 2015

@radusk_a snažíme se od května, jinak před rokem jendo nezdařilé těhu.. Ale mám špatný horm. profil, menstruace velmi nepravidelná, takže to nechceme zdržovat, kord teď, když mi objevili cystu na vaječníku.:/

luciamala1979
19. lis 2015

Sama se vstřebala Proč to neřešíte přes centrum/iui/ivf, když tam je tolik nesrovnalostí?

luciamala1979
19. lis 2015

A obvykle zkouší 3 cykly s clost. ...

sicilka
autor
19. lis 2015

@luciamala1979 řešíme, chodím do CAR 🙂

luciamala1979
19. lis 2015

@sicilka hlavně zůstaň/te v klidu, clost., cysty jsou nic oproti ivf a pak dál, tak ať se zadaří čím dřív a pevné nervy, v "hlavě" je 70 % úspěchu se říká 😉