Dobrý den chci se poradit chtěla bych zlepšit ovulaci zrání vajíček i když se léčím se štítnou žlázou tak se ptám na clostibelt kolik stojí kde ho mohu sehnat a jak se snáší a pomáhá četla že každá to má jiné některé pomohl jiné ne děkuji za odpověď nebo pokud některá nemá
Ja som ho kupovala tento mesiac a balenie s 10tbl. stal okolo 350 kc. 10tbl vyjde na dva cykly. Teda aspon ja to mam takto predpisane. Dokonca mam jeden mesiac brat, potom vynechat a treti mesiac dobrat tablety. Tak to vychadza jedna lahvicka na tri mesiace. Ale kazda to ma inak predpisane. Je to vizaane na recept od gynekologa.
Mě bohužel nepomohl, měla jsem po něm obří cysty, ovulace žádná a nedělal mi ani dobře. Lepší je femara. Je to totéž, jen femara nesnižuje sliznici jako clostil a lépe na ní holky reagují. Nám to s ní vyšlo hned první cyklus️
Jinak sezenes jen u doktora na předpis. Mělo by se to hlídat během braní na utz a taky načasovat ovulaci.
Nez bych do sebe cpala hned clostilbegyt, zkusila bych nejdriv treba inositol... taky mam problemy se sz, brala jsem (krome leku na sz samozrejme) Nosifol forte duoactive, ted jsem v 7tt... zitra jdu na kontrolu a zbyla 2 baleni (na 1-2 mesice) budu nejspis prodavat, tak kdybys mela zajem, ozvi se... urcite si pocti i recenze na nej, at vis
@denimarie
@denimarie ano taky. Femara je totéž jen nesnižuje sliznici která je důležitá k otěhotnění a nemá tolik vedlejších účinků.
@denimarie pisu zpravu
@denimarie bez vyšetření lékařem bych žádné takové léky nebrala, mají různé vedlejší účinky musí se hlídat i jejich braní, třeba Clostibegyt má vliv na růst benigní nádorů a nesmí se brát dlouhodobě, vůbec moc nechápu jak si může někdo dovolit prodávat léky na předpis někomu, kdo si jen něco přečetl na internetu. Jinak ty vedlejší účinky se mě osobně staly
@jolcap jestli pises o me, tak si prosim precti, co jsem psala... jestli o me nepises, tak ok
@denimarie gynekolog ti určitě vše řekne
@jako_mala_holka ty nikomu nic po internetu neprodavej
Jste praštěný obe dve. Prodej leku na predpis je nelegalni. Az se ji
@denimarie potom neco stane, tak bys taky mohla jit sedet.
@malanoha co prosim? Laskave si precti, o cem jsem psala, ze prodavam NOSIFOL! Takze se uklidni, proboha... prastena jsi maximalne ty...
A ani se neumi omluvit...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@denimarie dobrý den , clostilbegyt předepisuje gynekoložka / gynekolog . Jedine se poradit tam , pokud jste to ještě neřešila .Předtím mi brala krev na hormonální profil .Cenu si nepamatuju . Mě nepomohl , ale kamarádce ano . Otěhotněla hned druhý cyklus braní přeju hodně štěstí