Ahoj holky, chtěla bych vás poprosit o rady ohledně čistících kůr pro tělo, bylinek, nějak prostě tělo pořádně pročistit... chystáme se na 2.IVF a nějak mám pocit, že bych měla něco udělat i sama, bez pomoci lékařů... Máte nějaké tipy? mám doma čaj na otěhu dle báby radnické a trochu váhám udělat si ho, stejně jako kontryhel. Všechny vaše rady a zkušenosti uvítám a předem děkuju 🙂
jennyii....můžu ještě doporučit bylinynadeje.cz 😉
ahoj jenyii... nevím jestli čistící kůra... hodně dobré jsou břišní tance.... jo a pila jsem kontryhelový čaj 14 dní před KET a femibion 800 (je to kyselina listová v nějaké kombinaci)... no a ted jsem 8. den po KET a nevim nevim.... bolí mě bříško jako bych toměla dostat... tak to snad nepříjde
Kúra (léčivá, bylinná apod.) se píše s čárkou si dovolím poznamenat. Omlouvám se, ale nedá mi to. 😉 Jinak jak uvádí Alienka24 tinktury od firmy Naděje jsou dobré, jsou tam i celé čistící kúry, samozřejmě jde objednat i jednotlivé kapky, ale je vždy nutné předtím nasadit právě ještě čisticí druh. bývá tu dub nebo buk.Pak mají ty ostatní tinktury teprve správný účinek. Nebo je dobrý Denoxinal - tablety z lékárny na pročištění jater. Čistících kúr je spousta, stačí si najít ve vyhledávači slovo detoxikace.
Nedoporučuju pít bezhlavě kontryhel. Bohužel není pro všechny.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ahoj jen ja piju naky cistici gynekologicky caj a myslim, ze mi to docela prospelo... myslim, ze bylinkama nemuzes nic moc zkazit, pokud je budes uzivat umirnene...