Kdo se chystá na IVF na podzim na ZÁŘÍ A ŘÍJEN. Najdu někoho?
Já mám za sebou už jeden pokus v květnu, ale nějak jsem se nenastimulovala měla jsem jenom jedno embryo a tím pádem na další pokus musím čekat a ten je v druhý půlce září 🙂)
koukám, že všede je to v tom čekání stejné.... já mám pocit,že pořád lítáme akorát po doktorech a výsledek zatím nikde... v prosicni mi byla zjištěna celiakie tak jsem na bezlepkové dietě... v lednu proběhlo IUI a bez úspěchu...v červnu jsem byla na laparce a potvrzena emdometrioza,takže ted znova imunologie a pak už snad bude naše první IVF, jinak bych ráda ještě v srpnu šla na IUI v nativu ať se alespoň něco děje...
Tak ted vám určitě napíšou lepší protokol,ať je pořádná úrodička 🙂
@daphney To já nemám jiný problém kromě toho že nemám vejcovody, tak přemýšlím že by jsme chtěli zkusit NATIV a další postup jako u IVF krom hormonalní stimulky.... Jdeme na pohovor někdy koncem srpna, tak jsem zvědavá jak se tam s nima domluvíme...
a kam chodíte do centra? chodíme do gennetu, byla jsem tam celkem spokojená, ale jak se pořád nic neděje,tak mě to přestává bavit ☹ ale teď se to snad zlepší a hurá do toho... NATIV je fajn,vždycky se alespoň jeden folík a je to podstatně levnější než normální IVF
@daphney My chodíme do Pronatalu Praha. Tak uvidíme co nám tam řeknou, jak se hlavně budou tvářit na NATIV, doufám že nám ho budou chtít udělat....
@jaruska111 to snad ano i když je to pro ně méně finančně výhodné, bohužel na tohle hodně CaRU kouká 😒 já ted netrpělivě čekám mrchu abych mohla zavolat do gennetu a objednat se na UZ a pokusit se alespoň v mezičase o IUI
dneska se snažím nastudovat ceník, ale nějak se v těch informacích co hradí pojišťovna a co si člověk platí sám moc nevyznám...
@daphney Víš co já normálně ovuluji každý měsíc, budu do sebe cpát hormony a pak se dozvíš že je to k ničemu?! tak to zkusím tohle do IVF mohu jít kdykoliv.... 🙂 🙂 Takže mi to tam moc nevymluví, a kdyby se hodně cukaly mohu jít jinám...
@jaruska111 to je rozumné a budete si to IVF v nativu plaťit nebo to hradí pojišťovna? Já také ovuluji snad každý měsíc, doufám, že folíci nejsou prázdní a že je vajíčko dostatečně zralé...
@daphney čéče něco si platíš ze svého v pronatalu chtějí tak 25000kč i s léky za klasický IVF, NATIV stojí míň ale třeba metodu isci hradjí pojištovna s části. Platíš třeba katetry , něco málo za sál atd při punkci, nemám ještě přesně info až budu po konzultaci dám určo vědět.
@jaruska111 super to budu moc ráda, no stejně počítám že to bude určitě darda.....ještě že se dozvíme kolik budeme plaťit až po dovče 😀 jinak bych asi místo dvou týdnů v egyptě byla na zahradě pod stanem 😀 Myslím, že ty pražský CARY budou mít podobné cníky
ahoj holky, můžu mezi Vás. Po 3IUI jsme postoupili na další metu a tou je IVF snad v září -pokud se zase nebude něco protahovat.
@daphney a protože nám pravděpodobnou cenu řekli už před dovčou, tak opravdu žádná nebude. A bohužel ani pod ten stan to není, počasí néé a né být letní 😨
Ahoj vsem,take uz uvazujeme o ivf...jen se toho dost bojim...Ted chodim do Iscare Praha tam mi delalai 5x iui ale neuspesne,ted bych rada do nejakeho statnih centra,jelikoz ivf neni uplne nejlevnějšíi a v Iscare je jedno z nejdrasich center☹Takze jen se rozmyslet kam a hned na ivf ale spis bych sla poprve do nativ ivf🙂
kazdopadne zari rijen chci jit na ivf
ahoj holky
muzu se pridat
😉
ahojky dekuju moc 😉
😉
holky, zahlídla jsem témátko...tfuj tfuj tfuj všem!!!! Posílám dvojnásobné bacily, doufám, že to pochytáte...! 🙂
🙂
@vanule taky už jsem na imuno byla, byla mi zjištěna celiakie,takže jsem na dietce,jinak snad v poho... ale ted tam musím údajně kvůli té endometrioze, že se vyšetřují ještě nějaké protilákty,takže taky počítám s Prednisonem... Jinak léky žádné neberu, jen listovku... po Utrogestanu jsem měla cyklus ještě rohházenější než bez něj,takže jsem to vzdala... holt když nepřijde mrcha,zajdu na gyndu a dostanu vyvolávačku 😒
v pondělí jdu do Gennetu,tak uvidíme 🙂
@daphney já dnes dobrala poslední utroš(ten u mě 100% působí, naštěstí tak jak má), takže během dvou dnů je MS tady, pak jsem vyfasovala antikoncepci 😒 což nechápu, já chci mimi a néé anti....a pak začne ten kolotoč, krev, testy, ovu, foliky atd atd. Budu čekat s čím příjdeš v pondělí 😵 držím palce ať jsou to jen pozitivní zprávičky!!
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, myslela jsem,že to stihneme ještě v srpnu, ale musíme opět podstoupit imunologii,takže zase čekání 😒 snad se v srpnu dostaneme alespoň na IUI ať nám to rchleji uteče 🙂 Co už máte vše za sebou?