Ahoj. Jsem třetí den po IUI . Jaké máte pocity, na co myslíte, bolí vás něco ? Pojďte si o tom promluvit,.... Já jsem z Jižních čech... 🙂
@haaninaa Ahoj 🙂 Já chodim do Artu v Budějovicích... Je to moje první IUI. Právě že mně bolí břicho - ne moc, ale pořád.... Takový jako kdybych to měla dostat - tak něco takovýho... A mám dost nafouklý břicho.... Kam chodíš ty ? Ty už jsi na tom koukám byla ... Po šestý ? Co pocity ? Moc ti držim palce, aby to tentokrát vyšlo.... 🙂
Ja o holky, vy jste dostaly utroš - já Duphostan.... ???
ahojky, já už jsem 8. den po 1. IUI. Ze začátku mě bolelo docela dost podbřišku na levo, kde jsem měla folíky a mam citlivější bradavky, ale jinak nic nepociťuju. Jaké máte pocity?
@barabasek - ahojky, se mnou, a kdy? Já myslím, že nééé.... páč já už jsem sice v Artu začínala, ale vzhledem k tomu, že mi absolutně nevyhovoval jejich přístup a co se týče jejich metod stimulování, tak už skoro rok jezdíme radši do Plzně.... S Michálkem jsem se tam několikrát i pohádala a Špička mě dokonce i urazil, že prý co chci, se svou váhou, takže jsem radiš odešla... Duphaston mi psali také, ale tomu nevěřím... V Plzni mám jedině Utrogestan ....
Měla jsem clostilbegit nevím jak se to přesně píše vždycky na něj dobře reaguju
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Zjisti víc o svém těhotenství týden po týdnu.
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kaluka - ahojky, já jsem také po IUI, dneska je to týden a jsem také z Jižních Čech, kam chodíš do centra? Jinak mě nebolí nic, občas jen malinko cítím prsa, jinak nic... ale to je utroušem...